Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3-3

Η Βουλιαγμένη μέχρι το 80’ προηγείτο 3-1 εκτός έδρας επί της ΑΕ Μενιδίου, αλλά με την συμπεριφορά των οπαδών της γηπεδούχου, δημιουργήθηκε κλίμα τέτοιο, που το ματς έληξε ισόπαλο 3-3! Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 95’, μέσα σ’ ένα γήπεδο …κόλαση! Δεν ήταν τυχαίο που η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας έφυγε από το γήπεδο Αχαρνών, ύστερα από μία ώρα…
Ο Κυριαζόπουλος με δυνατό σουτ στο 15’ έδωσε προβάδισμα 1-0 στην Βουλιαγμένη. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Το β’ ημίχρονο ήταν πιο δραματικό, καθώς στο 60’ ο Πάππα έκανε το 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Βουλιαγμένης. Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-2 στο 70’ αλλά στο 80’ ο Σεφέρη σκοράρισε για το 1-3!
Απ’ εκεί και πέρα –σύμφωνα με εκπρόσωπο της Βουλιαγμένης- δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου. «Παίζαμε υποχρεωτικά στο 1/3 του γηπέδου, μέχρι να έλθει η ισοφάριση στο 95’. Αν δεν γινόταν η ισοφάριση, μπορεί να παίζαμε ακόμη»… Στο 95’ ο διαιτητής απέβαλε αναπληρωματικό παίκτη της ΑΕΜ, γιατί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κτύπησε παίκτη της Βουλιαγμένης.
Διαιτητές: Κασομούλης, (Δ. Τζαφόλιας, Χατζόπουλος).
Α.Ε.Μ.: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Μαβίδης, Βλαβιανός, Σούλα, Ιορδανίδης (52' Μυρισκλάβος), Κατσιφής, Γιαννακουδάκης (Κωνσταντινίδης), Τζανέτος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Καραμέτος, Πάππα, Ρακιπάι, Συννεφιάς, Τσιρλής, Παπανικολάου (73' Προβίδας), Κυριαζόπουλος, Μπάμπα, Σεφέρη (81' Τσάλε), Πουράνης (88' Τσιβίκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money