Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΕΟΙ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΤΤΙΚΗ

Καλύτερη σε όλο τον αγώνα, πιο ομάδα και με σωστές επιλογές στην επίθεση, η ομάδα της 7ης Περιφέρειας (Αθήνα, Αν. & Δυτ. Αττική, Εύβοια, Πειραιάς) επικράτησε με 2-0 (ημ. 1-0) της 9ης Περιφέρειας (Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία) και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το σκορ για την ομάδα της Αττικής/Εύβοιας άνοιξε στο 20' ο Ρόππας και ο Κρητικός με κεφαλιά στο 77', διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 89' πέναλτυ της Πελοποννήσου που εκτέλεσε ο Χαρίτος, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κωνσταντινίδης.
Διαιτητές: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Σταθόπουλος (Ηλείας).
ΑΤΤΙΚΗ/ΕΥΒΟΙΑ (Σπύρος Λιβαθηνός): Ανδρ. Κωνσταντινίδης, Καζάλας, Χατζής, Ιωαννίδης, Ζιούλης, Μανώλης, Κουκουνάκης, Κρητικός, Φιλ. Κωνσταντινίδης (65' Τσίρος), Παπακωνσταντίνου (46' Χριστόπουλος), Ρόππας (88' Μήτρου).
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (Πολ Χατζόπουλος): Σταμέλος, Αλεξανδρόπουλος, Πετρόπουλος (85' Κουκούτσης), Κρίκας, Ντόνας, Μαρούδας, Τσατσόπουλος, Καπερώνης (55' Λάμπρου), Χαρίτος, Κρητικός (70' Τραϊφόρος).

* Τον αγώνα της Περιφερειακής ομάδας Αττικής/Εύβοιας με την αντίστοιχη της Πελοποννήσου, στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων νέων, παρακολούθησαν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money