Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-3


Ο Σαρωνικός δυσκολεύθηκε να επικρατήσει του Φοίβου, που έπαιξε με πολλά νέα παιδιά. Το 0-1 σημείωσε ο Λεζάκης στο 25’, κατά τους γηπεδούχους με το χέρι αλλά δεν το είδε ούτε η διαιτητής ούτε ο βοηθός. Το 0-2 πέτυχε ο Αλεξίου στο 39’, κι έτσι έληξε το ημίχρονο. Με απίθανο γκολ (σουτ σχεδόν από το κέντρο) του Λεζάκη, στο 55’, έγινε το 0-3. Από το σημείο αυτό και μετά ο Σαρωνικός «αδιαφόρησε» και ο Φοίβος πήρε τα ηνία του αγώνα.
Μείωσε 1-3 με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Ποπιέλα στο 60’, κι έχασε δύο τετ-α-τετ, απειλώντας με …ισοφάριση!
Η εξέλιξη αυτή εκνεύρισε τους παίκτες του Σαρωνικού, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ευτύχης Τζιβίλογλου να κλωτσήσει νεαρό παίκτη του Φοίβου, ο πατέρας του οποίου διαμαρτυρήθηκε έντονα, και να ακολουθήσει έντονη λεκτική αντιπαράθεση!
Απρόσεκτοι οι διαιτητές Ελένη Αντωνίου, (Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης).
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Τζανής, Παπαδόπουλος, Σώκος (28’ λ.τρ. Ψυχογιός), Καρύδης, Ποπιέλα, Γεωργιάδης, Μπολέτσης (46’ Αγάλου), Γούτος (59’ Λέκκας), Παρόλας, Πούτρο.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης (49’ Χαρίτος), Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Λεζάκης, Κετέογλου, Θάνος, Τζιβίλογλου, Χατζημιχαηλίδης (89’ Κωνσταντέλλος), Αλεξίου, Αρχοντής (46’ Κερμέζο).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money