Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Γ3: ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΕΦΕΡΕ ΤΑ «ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ»

Στιγμιότυπο από την συνάντηση Άμυνας Ανθ. - Συκαμίνου 4-2  









Η μεγάλη νίκη του Ραμνούντα και το νέο παραπάτημα της πρωτοπόρου Δόξας, έδωσε δυνατότητα νέων επιδιώξεων στις ομάδες που είχαν μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία. Τώρα ελπίζουν 6 ομάδες στην άνοδο… Ξέμειναν οριστικά ο Θησέας και το Συκάμινο, που παραμένουν ιδιαίτερα αξιόμαχες ομάδες.
Επεισόδια εις βάρος παικτών και παραγόντων του κατήγγειλε ο Παλλαυρεωτικός ότι συνέβησαν στο Μενίδι! Αλλά οι γηπεδούχοι τα αρνούνται, υποστηρίζοντας ότι αντέδρασαν μόνο λεκτικά σε σχετική αντιπαράθεση, χωρίς άλλη συνέχεια!
Οι λεπτομέρειες της 10ης αγωνιστικής:

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2-3
Ο Ραμνούς σημείωσε εκπληκτική εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου Δόξας Αγ. Άννας με 3-2 και διεκδικεί με αξιώσεις πλέον την άνοδο. Η Δόξα φαίνεται να περνάει περίοδο κρίσεως! Υπέστη τηνδεύτερη συνεχόμενη ήττα της.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τον φοβερό αέρα και προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Σκόρερς ήταν οι Μερκούρης (8’), Κωνσταντίνου (11’), Κάκκαρης με πέναλτυ (18’). Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν από την απρόσμενη εξέλιξη του παιχνιδιού και προσπάθησαν να αντεπιτεθούν καθὠς απεβλήθη στο 40’ ο Χροναίος με 2η κίτρινη κάρτα και ο Ραμνούς έμεινε με 10. Στο 41’ κατάφεραν να μειώσουν με τον Κιαχόπουλο, για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 1-3!
Στο β’ μέρος έγινε μεγάλη μάχη. Η Δόξα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Παπαδόπουλου (65’). Όμως, τίποτε άλλο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος…
Διαιτητές: Παπάζογλου, (Δ. Τζαφόλιας, Χόικας).
ΔΟΞΑ: Σκέντη, Μαργούτας, Τσελερίδης, Φέκος, Στέφος, Κωστίδης (39’ Ασημακόπουλος), Μαρμαράς, Παπαδόπουλος, Κιαχόπουλος, Γκίνη (40’ Σονίδης), Σάββας (53’ Τσάλεσης).
ΡΑΜΝΟΥΣ: Σ. Κόλλιας, Χροναίος, Γκούρας, Βλασσόπουλος, Μουρίκης, Τούντας, Κάκκαρης (73’ Γκίκας), Μερκούρης, Εμπορέλλης, Κ. Κόλλιας (89’ Κούτρης), Κωνσταντίνου (67’ Σιδέρης).

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 4-2
Ανώτερη η Άμυνα Ανθούσας, παρά τις απουσίες της, επικράτησε του επίσης ελλιπούς Συκαμίνου, με 4-2. Μέχρι το 70’ άντεξε το Συκάμινο, που είχε καλή απόδοση και προηγήθηκε 2 φορές! Από το 2-2 και μετά, η Άμυνα είχε δυνατότητα για μεγαλύτερο σκορ. Το περίεργο του παιχνιδιού ήταν ότι το ημίχρονο έληξε 0-0. Στο β’ 45λεπτο σημειώθηκαν 6 γκολ!
Το 0-1 πέτυχε ο Δημητριάδης στο 47’. Γρήγορα (49’) έγινε το 1-1 από προβολή του Κοσκολού, με την βοήθεια και κάποιου αμυντικού. Οι φιλοξενούμενοι ξαναπροηγήθηκαν με τον Γρηγοριάδη στο 56’ και το 2-2 έκανε ο Καρυστινός στο 69’. Ακολούθησαν 2 ακόμη τέρματα του Καρυστινού (78’ και 84’) -το δεύτερο μετά από ωραία προσπάθεια του Τζέγια- για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Κασομούλης, (Πολυχρονιάδης, Φαμέλης).
ΑΜΥΝΑ: Παπαδογεωργάκης, Πουλιόπουλος (90’ Κορωνιάς), Πρασσάς, Νικόπουλος, Θεοχαρίδης, Κοσκολός, Τζέγια, Καραμάνος, Καρυστινός (92’ Μπαλωμένος), Λεμονής, Χερμάρι (89’ Δρόσος).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης (56’ Γαρυφάλλου), Γκας, Καραμιχάλης, Χατζηκοντός (66’ Καράβολος), Σουβατζής, Μπάνας, Βολιώτης, Τζεβελέκος, Βασιλάκης (83’ Τούκας), Δημητριάδης.

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-0
Α.Ε. Μενιδίου και Παλλαυρεωτικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις αλλά οι γηπεδούχοι, που διατήρησαν υπεροχή στις κινήσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν… Στο ενεργητικό τους ήταν μόνο ένα σουτ του Σιδηρόπουλου (75’) που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο μεταξύ, οι φιλοξενούμενοι έμειναν από το 54’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (2η κίτριη κάρτα) του Κ. Σπυρόπουλου.
Ο Παλλαυρεωτικός κατήγγειλε ότι μετά τη λήξη του αγώνα, ποδοσφαιριστές και κάποιοι οπαδοί του Μενιδίου, επιτέθηκαν σε παίκτες και παράγοντες της ομάδας του Λαυρίου, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οι ποδοσφαιριστές Κ. Σπυρόπουλος, Ομέρκο και ο παράγων Γιάννης Πασχάλης.
Οι γηπεδούχοι αρνούνται ότι συνέβη κάτι τέτοιο και υποστηρίζουν ότι αντέδρασαν μόνο λεκτικά σε σχετική αντιπαράθεση με τους Λαυριώτες, επειδή περίμεναν καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι σύμφωνα με την απόδοσή τους, αλλά αυτό ...δεν ήλθε!
Διαιτητές: Βακκάς, (Β. Τζαφόλιας, Ζέρβας).
ΑΕΜ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Τσρικλός (56’ Μυρισκλάβος), Σιδηρόπουλος, Πανταζής, Βλαβιανός, Μαβίδης, Ιορδανίδης (68’ Κωνσταντινίδης), Μπάρλος (78’ Γιαννακουδάκης), Κατσιφής, Τζανέτος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Καραγιάννης, Κ. Σπυρόπουλος, Πιτσικάλης, Πλατανησιώτης, Σουλιώτης, Φύσαρης, Κούσουλας (52’ Ηλίας), Νικολαΐδης (63’ Γιονουσλάρι), Ασλάνη, Θεοφανίδης, Κυριακίδης (66’ Ομέρκο).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΘΗΣΕΑΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ 1-0
Η Βουλιαγμένη νίκησε τον Θησέα 1-0 και διατήρησε τις ελπίδες της για άνοδο. Παρ’ ότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 75’ με τον Πουράνη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διαστήματα καλής αμυντικής λειτουργίας.
Διαιτητές: Δραγάτης, (Μισρής, Καρράς).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης (46’ Μπάμπα), Ρακιπάι, Συννεφιάς, Τσιρλής (66’ Προβίδας), Παπανικολάου, Πάπα, Πετζετάκης (75’ Καραμέτος), Σεφέρη, Πουράνης.
ΘΗΣΕΑΣ: Αραπκιλής, Κονόμος (64’ Μαργέτας), Βομβύλας, Χατζηλιάδης, Μίχας, Σωτηριάδης, Μάρκου, Γεωργάρας, Κουγιουμτζής (46’ Γκούγκαρης), Ντέτσικας (70’ Παππάς), Τιμοθεάτος.

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής:
Άμυνα Ανθούσας – Συκάμινο                 4-2
Δόξα Αγ. Άννας - Ραμνούς Γραμματικού  2-3
Βουλιαγμένη - Θησέας Ν. Μάκρης          1-0
Α.Ε. Μενιδίου – Παλλαυρεωτικός            0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
          Ομάδα              Αγ.     Β.       Ν.      Ι.    Η.     Τέρμ.
1. Δόξα Αγ. Άννας        10      23       6       1    3      22-15     
2. Βουλιαγμένη            10      19       5       3    2      12-11     
3. Παλλαυρεωτικός       10      18       5       2    3      20-15     
4. Άμυνα Ανθούσας      10      16       4       3    3      18-15     
5. Α.Ε. Μενιδίου           10      16       4       4    2      17-10     
6. Ραμνούς Γραμ.         10      16       3       4    3      16-16     
7. Συκάμινο                 10      11       3       1    6      14-23     
8. Θησέας Ν.Μ.            10       3        1       0    9        7-21     

Η επόμενη 11η αγωνιστική:
Σάββατο 12 Μαΐου (ώρα 17.30’)
Γήπ. «Γ. Ραφιάς»: Παλλαυρεωτικός – Δόξα Αγ. Άννας
Γήπ. Αχαρνών: Α.Ε. Μενιδίου – Βουλιαγμένη
Γήπ. Γραμματικού: Ραμνούς – Άμυνα Ανθούσας
Κυριακή 13 Μαΐου (ώρα 17.30’)
Γήπ. Συκαμίνου: Συκάμινο – Θησέας Ν. Μάκρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money