Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ!





Κατάμεστο ήταν το ηλιόλουστο «Χριστοφίδειο» γήπεδο Αγιάσσου, από τους φίλους του τοπικού Ολύμπου, που στάθηκε εξαιρετικά τυχερός και νίκησε με 3-1 τον σαφώς ανώτερό του και αδικημένο Νικολακάκη! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά, με σκοπό να αιφνιδιάσουν τον Όλυμπο, που αρχικά έδειξε «τρακαρισμένος»...

Αγχωμένος ο Όλυμπος, προσπάθησε στα πρώτα 25’ να κυκλοφορήσει την μπάλλα και να περιορίσει τους φιλοξενούμενους, που καραδοκούσαν σε κάθε λάθος επαφή, να βγουν επικίνδυνα στην επίθεση. Σε δυο τρεις περιπτώσεις, οι παίκτες του Νικολακάκη έγιναν απειλητικοί με την ταχύτητά τους από τα άκρα, τακτική που προβλημάτισε τους γηπεδούχους. Ήταν φανερό ότι ο Όλυμπος άλλαξε τακτική (ή αναγκάσθηκε να αλλάξει), σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του, παίρνοντας λιγότερα ρίσκα και ψάχνοντας με υπομονή την ευκαιρία να απειλήσει.

Πάντως, στο ημίχρονο ο Όλυμπος προηγήθηκε στο σκορ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού! Ο Νικολακάκης έδειξε ότι είναι μία από τις ποιοτικότερες ομάδες που μετέχει στους αγώνες μπαράζ –και σύμφωνα με τοπικούς δημοσιογράφους- στο παιχνίδι με τον Όλυμπο Αγιάσσου ήταν σαφές ότι ο Νικολακάκης είναι πιο δυνατή ομάδα από την Κω. Γι’ αυτό, ήταν ακόμη μεγαλύτερη η αξία της νίκης του Ολύμπου…

Γύρω στο 60’ λεπτό του αγώνα, ήταν απίστευτη η πίεση του Νικολακάκη στην εστία των γηπεδούχων, καθώς απλά οι παίκτες του «έχαναν τα …άχαστα»!
Επίσης, επικράτησε φοβερή ένταση στο παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η διαιτησία ήταν στο επίκεντρο. Παίκτες, παράγοντες και προπονητές του Νικολακάκη, αμφισβητούσαν έντονα –αλλά δικαιολογημένα- κάθε σφύριγμα, ύστερα από την ανάκληση σφυρίγματος του διαιτητή για πέναλτυ υπέρ του Νικολακάκη, που «το πήρε πίσω» κατόπιν σχετικής υποδείξεως του βοηθού (από την άλλη πλευρά του γηπέδου)!
Το φιλμ του αγώνα
7’ Καλό σουτ του Πάππα έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ. Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, ανήκε στους φιλοξενούμενους.
18’ Απαντάει στις καλές στιγμές ο Όλυμπος, με ένα δυνατό σουτ του Σεραφίγκου έξω από την περιοχή, που κόνταρε και κατέληξε κόρνερ.
25’ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Νικολακάκη, με τον Πάππα δίνει κάθετα, πολύ όμορφα, την μπάλλα στον Κωβαίο, βγάζοντάς τον τετ α τετ. Η μεγάλη κλάση όμως του Καραβασίλη μίλησε, αποκρούοντας την μπάλλα και στερώντας ένα σχεδόν σίγουρο γκολ.
32’ Εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Εγουρούμ, που ελίχθηκε ταχύτατα από το κέντρο του γηπέδου, έπαιξε το ένα-δύο με τον Πάππα και βγήκε τετ α τετ για δεύτερη φορά με τον Καραβασίλη. Ο έμπειρος πορτιέρο κέρδισε ξανά την μονομαχία, με έγκαιρη επέμβαση...
37’ Και τρίτο χαμένο, ή καλύτερα σωσμένο από τον Καραβασίλη, που έκανε μεγάλη εμφάνιση. Απέκρουσε πλασέ του Παπαναστασίου!
39’ 1-0: Ο Όλυμπος ανοίγει το σκορ με απίστευτο σουτ στην κίνηση του Καζάνη, μέσα σε αποθέωση!
40’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Όλυμπο να «τελειώσει» μέσα σ’ ένα δίλεπτο το ματς. Ο Σεραφίγκος πλάσαρε στην κίνηση, έπειτα από μπαλλιά του Λαλά. Ο Τσούνης απέκρουσε δύσκολα στη γωνία του, σε κόρνερ!
45+2’ Κίτρινη κάρτα στον Κωβαίο, που πρωταγωνίστησε σε αψιμαχία με τον Τσιμπούκη.

Β’ ημίχρονο
55’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Νικολακάκη. Ο φοβερός Καραβασίλης απέκρουσε έπειτα από ολιγωρία της άμυνάς του, βολίδα του Κωβαίου...
56’ Και νέα απόκρουση σε τετ α τετ του Εγιουρούμ. ο Καραβασίλης κράτησε μόνος του το μηδέν!
57’ 1-1: Ήταν θέμα χρόνου, έτσι όπως εξελίσσονταν το παιχνίδι. Ο Παπαναστασίου έφερε βόλτα την άμυνα του Ολύμπου και πλάσαρε εύστοχα αυτή τη φορά, νικώντας και τον ανίκητο τότε Καραβασίλη.
60’ Πρώτη αλλαγή των γηπεδούχων. Ο Μαλακός αντί του Κουρβανιού. Είναι εμφανές ότι ο Όλυμπος θέλει να παίξει πιο επιθετικά.
64’ 2-1: Ο Όλυμπος ξαναμπήκε μπροστά, με γκολ του Λαλά, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Μαλακού! Όλα αυτά, από στημένη μπάλλα. Η θεά τύχη χαμογέλασε απλόχερα στον Όλυμπο! Απίστευτο παιχνίδι…
67’ Ο διαιτητής υποδεικνύει πέναλτυ σε μία περίεργη φάση, υπέρ του Νικολακάκη. Οι διαμαρτυρίες είναι έντονες... Το παιχνίδι διεκόπη για πέντε λεπτά τουλάχιστον... Ο διαιτητής τελικά, πήρε πίσω την απόφασή του για το πέναλτυ -έπειτα από διαβουλεύσεις με τον βοηθό του- και οι διαμαρτυρίες πλέον πέρασαν στο στρατόπεδο του Νικολακάκη. Άγρια ομορφιά, με διάφορους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο από τους φιλοξενούμενους και το διαιτητικό τρίο απλά να έχει χάσει την …μπάλλα! Η φάση, πάντως, ήταν δύσκολη...
73’ Ο Αθανασέλλος περνάει στη θέση του Τέρζιεφ... Το παιχνίδι συνεχίσθηκε χωρίς να υποδειχθεί το περιβόητο πέναλτυ. Παιχνίδι για γερά νεύρα με πάμπολλες αμφισβητούμενες φάσεις και απίστευτη εξέλιξη.
79’ Καταπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Σπάχη, ο Μαλακός έπιασε εξαιρετικά την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τους γηπεδούχους...
85’ Εκτέλεση φάουλ του Πάππα, ψηλοκρεμαστή, αναγκάζει τον Καραβασίλη σε μία ακόμη μεγάλη επέμβαση.
87’ Τετ α τετ ο Σεραφίγκος, έπειτα από πάσα του Λαλά και σέντρα του Τσιμπούκη, που χάθηκε... Το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ...
88’ Υποδειγματική αντεπίθεση του Ολύμπου με συνεργασίες από τα άκρα, έβγαλε μόνο του τον Μαλακό, που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτυ... Η αγωνία στο κατακόρυφο, καθώς ο Νικολακάκης βγει όλος μπροστά...
90’ Σέντρα σουτ από δεξιά, ο Καραβασίλης σήκωσε τα χέρια του υποστηρίζοντας ότι η μπάλλα πέρασε άουτ, κι έτσι όπως έχει σηκωμένα τα χέρια, απέκρουσε ενστικτωδώς την μπάλλα και με την βοήθεια και του δοκαριού, αυτή βγαίνει κόρνερ! Απίστευτες στιγμές, με τον Νικολακάκη να κερδίζει συνεχόμενα κόρνερ. Όλα για όλα από τον Νικολακάκη.
90+3’ Κίτρινη κάρτα στον Τσαμπλάκο.
90+4’ Ο Καραβασίλης έσωσε πάλι ένα από …αυτά που δεν σώζονται! Αντέδρασε θετικά σε διαδοχικά τετ α τετ παικτών του Νικολακάκη.
90+5’ 3-1: Ο Σεραφίγκος έβγαλε σέντρα, η μπάλλα κτύπησε στον Μαλακό και μετά στο κεφάλι του Λαλά, πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 3-1! Αμέσως, το παιχνίδι έληξε!

Ανεπαρκείς οι διαιτητές Αγγελάκης, Χαδήμογλου και Περικλείδης (Μακεδονίας).
ΟΛΥΜΠΟΣ: Καραβασίλης, Σπάχη, Καλουντζής, Τσαμπλάκος, Λύγκος, Κουρβανιός (60’ Μαλακός), Λαλάς, Καζάνης, Τσιμπούκης, Βουργουντζής (86’ Τόρρα), Σεραφίγκος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας (91’ Λακουμέντας), Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ (73’ Αθανασέλος), Κωβαίος, Εγιουρούμ, Πάππα, Παπαναστασίου.


Εύκολη επικράτηση: Α.Ο. Δικαίου Κω – Άνω Μερά Μυκόνου 4-0

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στην Δ' Εθνική πραγματοποίησε ο Α.Ο. Δικαίου Κω νικώντας στο γήπεδο Πυλίου την Άνω Μερά Μυκόνου με 4-0.

To φιλμ του αγώνα: 
2' Σέντρα του Χ. Χατζηφούντα, ο Φονσέκα έπιασε κεφαλιά και ο Αγγελίδης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
4' O Mπαρσελό εκτέλεσε φάουλ, ο Μ. Χατζηφούντας βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε κεφαλιά αλλά η μπάλλα πέρασε άουτ.
8' Σέντρα του Μ. Χατζηφούντα, ο Φονσέκα έπιασε κεφαλιά, η μπάλλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αγγελίδη.
10' 1-0: Ο Μπαρσελό εκτέλεσε κόρνερ, ο Μ. Χατζηφούντας έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλλα στην αριστερή γωνία του Αγγελίδη για το 1-0.
11' Μακρινό σουτ του Χ. Χατζηφούντα, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Αγγελίδης.
18' 2-0: Σέντρα του Τσαλαπατάνη, ο Φονσέκα με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στην αριστερή γωνία του Αγγελίδη για το 2-0.
22' Κάθετη πάσα του Φονσέκα στον Μπαρσελό, το σουτ του οποίου από πλάγια θέση απέκρουσε με τα πόδια ο Αγγελίδης.
23' Δυνατό σουτ του Μ. Χατζηφούντα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
35' Σουτ του Αμπντούλ από πλάγια θέση, η μπάλλα πέρασε αρκετά μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Τσαραπατσάνη.
44' Σέντρα του Τσαλαπατάνη, ο Φονσέκα έπιασε κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
45' Δυνατό σουτ του Μπαρσελό από τα όρια της περιοχής, η μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αγγελίδη.
45+1' Ωραία ατομική ενέργεια του Χ. Χατζηφούντα που μπήκε από τα δεξιά, έκανε παράλληλη πάσα στον Φονσέκα, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Αγγελίδης.

Β' ημίχρονο
46' Ο Ζ. Κουκάς μπήκε από δεξιά, έκανε πάσα στον Μπούρμπουλα, το σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ.
49' Ωραία ατομική ενέργεια του Α. Ασημομύτη και σουτ, ο Τσαραπατσάνης μπλόκαρε σταθερά.
55' Νέα ατομική ενέργεια του Χ. Χατζηφούντα, που μπήκε από δεξιά, έκανε σουτ και ο Αγγελίδης απομάκρυνε.
56' 3-0: Μπαλλιά του Πανόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Μπαρσελό με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στην δεξιά γωνία του Αγγελίδη για το 3-0.
64' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκαλέρη, η μπάλλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγγελίδη.
66' Σέντρα του Μ. Μποϊλή, ο Σκαλέρης πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Χ. Χατζηφούντα, το σουτ του οποίου από πλεονεκτική θέση ήταν άουτ.
68' 4-0: Σέντρα του Σωτίρι, η μπάλλα πέρασε απ’ όλους και ο Μπαρσελό με δυνατό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Αγγελίδη για το 4-0.
82' Με 9 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, καθώς τραυματίσθηκαν οι Μπαρσελό και Μ. Μποϊλής, ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές!
Διαιτητές: Ευαγγέλου, Κουτσόγιαννος, Απτόσογλου (Αθηνών).
A.O. ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Τσαλαπατάνης, Γκουντελίτσας, Δραμουντάνης, Ζ. Μποϊλής, Χ. Χατζηφούντας, Πανόπουλος (59' Σωτίρι), Φονσέκα (46' Κεφαλιανός), Μπαρσελό, Μ. Χατζηφούντας (46' Σκαλέρης).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα (59' Δήμα), Ονουφέρκο, Αν. Ασημομύτης, Κεραμιδάς, Ελ. Ασημομύτης, Ψυχράμης, Μ. Κουκάς, Μπούρμπουλας (63' Λυκούρης), Ζ. Κουκάς, Αμπντούλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money