Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΕΩΝ Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: 3-1 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ














Ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε πρωταθλητής νέων 2011-2012, αφού επεβλήθη του Κυανού Αστέρα Βάρης με 3-1 στο ουδέτερο γήπεδο Ραφήνας. Ο τελικός είχε ένταση αλλά δεν ήταν ποιοτικός. Ο Αχαρναϊκός έδειξε ανώτερος του Αστέρα και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο.

Πάντως, ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 σε μία από τις λίγες οργανωμένες αντεπιθέσεις του, στο 36’, όταν ο Ευαγγελόπουλος βγήκε γρήγορα από αριστερά, κι έκανε ωραία σέντρα στο ύψος του πέναλτυ, όπου πετάχθηκε αμαρκάριστος ο Νικολαΐδης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Βλάχου.

Τα παιδιά απ’ το Μενίδι, που διατήρησαν την υπεροχή και πίεζαν τους αντιπάλους τους, είχαν στο 12’ δοκάρι με τον Συρανίδη και ισοφάρισαν στο 41’, όταν ύστερα από ωραία κάθετη μπαλιά του Σάλαρι, ο σέντερ - φορ Μακρυγιάννης, με ντρίμπλα απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό συρτό πλασέ σκοράρισε.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο αργό ρυθμό. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ότι το γκολ εναπόκειτο στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών του Αχαρναϊκού και όχι στην βούληση των παικτών της Βάρης. Έτσι, στο 64’ ο Αναγνώστου δέχθηκε κάθετη μπαλλιά και πλάσαρε αποτελεσματικά για το 2-1, παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια του αμυντικού Ζέρβα, να σώσει την εστία του… Οι παίκτες του Αστέρα προσπαθούσαν ατομικά αλλά δεν «βρισκόντουσαν» εύκολα και δεν δημιούργησαν προϋποθέσεις ισοφάρισης.

Αντίθετα, ο Αχαρναϊκός είχε ευκαιρίες, με κυριότερη (78’) ένα πλασέ του Αναγνώστου πάνω από τον τερματοφύλακα, που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Τελικά, σημείωσε το 3-1 στο 85’, όταν μετά από κόρνερ, ο Σάλαρι αμαρκάριστος στο πέναλτυ, απλά προώθησε την μπάλλα στην κενή εστία!
Διαιτητές: Κασομούλης, (Φαμέλης, Τσιρλής, 4ος Α. Γαλάνης).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Βλάχος, Πάπα, Παπαδάκης, Καριατλής, Γεωργούσης, Παπαδόπουλος, Αγγελιδάκης, Συρανίδης, Μακρυγιάννης, Αναγνώστου, Σάλαρι. Στην 18άδα: Κολονέρος, Μ. Καραγιαννίδης, Χριστοφορίδης, Θεοφανίδης, Στ. Καραγιαννίδης, Θεοδώρου, Καλαμιώτης.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ: Βαρσάμης, Καββαδίας, Ευαγγελόπουλος (62’ Κουμπέγια), Κόκκαλης, Σεραφείμ (25’ Ζέρβας), Κοντραφούρης (58’ Λιαρόπουλος), Μαυροθαλασσίτης, Κοτζάι, Κριλής, Φωτεινός (85’ Σκόρδος), Νικολαΐδης (86’ Μάστορας). Στην 18άδα: Πλέσσας, Μαρίνης.













































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money