Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2-2

Σε απίστευτο ντέρμπυ εξελίχθηκε η δυνατή αναμέτρηση Αχιλλέα - Λαυρεωτικής, στον Κόκκινο Μύλο. Η φιλοξενούμενη Λαυρεωτική προηγήθηκε 2-0, όμως στο τελευταίο ημίωρο ο Αχιλλέας όχι μόνο ισοφάρισε 2-2 αλλά έχασε απίστευτες ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη!

Τώρα η Λαυρεωτική, οι παίκτες της οποίας υπερέβαλαν εαυτούς μέχρι το 60’ λεπτό, χρειάζεται μία νίκη στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και σκόραραν στο 27’ με τον Χρήστου αλλά και με τον Μιχαηλίδη στο 48’.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ωραία τέρματα των Μπούσκου (60’) και Σταματόπουλου (78’). Στο 62’ είχε δοκάρι ο Μπούσκος, στο διάστημα 65’-70’ οι Σταματόπουλος και Φούντας είχαν από 2 χαμένα τετ-α-τετ, ενώ μετά την ισοφάριση οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων έδιωξαν μια φορά την μπάλλα πάνω από την γραμμή του τέρματός τους και ο Σταματόπουλος έχασε άλλη μια σπάνια ευκαιρία να σκοράρει σε κενό τέρμα!
Οι παίκτες του Αχιλλέα μετά την ισοφάριση, ξεπέρασαν το άγχος που τους κατείχε και διατήρησαν ασφυκτική πρωτοβουλία κινήσεων.

Διαιτητές: Κάντζος, (Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Σταφυλάς, Κιοϊντέση (46’ Τσανακτσίδης), Σταυρόπουλος, Παπαναστασίου, Μπούσκος, Μπουσάι, Τσάκαλος (70’ Παπαχρήστου), Σταματόπουλος, Φούντας, Φεύγας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ:  Λ. Καραμολέγκος, Δρούγκας (46’ Παπαγεωργίου), Χουσεΐν, Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Τζώρας (80’ Δ. Καραμολέγκος),Τσιαούσης, Μιχαηλίδης, Μακρής, Χρήστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money