Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1-0

Το Συκάμινο επικράτησε με 1-0 του Θησέα, ύστερα από αρκετά καλή εμφάνιση και σειρά χαμένων ευκαιριών.
Ο Θησέας έπαιξε με πολλούς νέους παίκτες, λόγω αποχώρησης ορισμένων τακτικών μελών της ανδρικής ομάδας, αλλά ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία να σκοράρει, στο 12’, όταν ο Γκούγκαρης από ευνοϊκή θέση, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 30’ με τον Τούκα (σουτ μόλις άουτ), και αμέσως ματά είχαν δοκάρι με τον Σουβατζή. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Σουβατζής είχε δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά σε σέντρα του Δημητριάδη.
Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο. Ο Δημητριάδης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σωτηριάδη, όπως έγινε και με τον Τσαγκαράκη. Ακόμη, σουτ του Τζεβελέκου κατέληξε μόλις άουτ.
Τελικά, στο 65’ ο Τσαγκαράκης με σουτ πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, μετά από ασίστ του Μίχα.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Θησέα Σήφης Σωτηριάδης, έπαιξε εξ ανάγκης στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ η κανονική του θέση είναι αμυντικό χαφ! Αγωνίστηκε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια και «έβγαλε μάτια»... Έκανε απίστευτες επεμβάσεις, σώζοντας την ομάδα του από άλλες παραβιάσεις! Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, έμειναν άναυδοι όταν πληροφορήθηκαν ότι ο νεαρός κάτω απ’ τα δοκάρια, δεν ήταν τερματοφύλακας…
Διαιτητές: Καπόγλης, (Χριστοδούλου, Οικονόμου).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Όσμαν, Γρηγοριάδης, Γαρυφάλλου, Παλαμίδας, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Τούκας (55’ Μίχας), Μπάνας, Τσαγκαράκης, Τζεβελέκος, Δημητριάδης.
ΘΗΣΕΑΣ: Σωτηριάδης, Μάρκου, Ζέρβας (46’ Χατζόπουλος), Καντένα, Χατζηλιάδης, Μίχας, Γεωργάρας, Κουγιουμτζής, Γκούγκαρης, Ντότσικας (57’ Νησιώτης), Τιμοθεάτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money