Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Δ. ΓΙΑΡΕΝΗ

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. την περασμένη Πέμπτη 24/5 και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα αλλά όχι η προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών, διαδικασίες που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός του προσεχούς Ιουνίου, σύμφωνα με το καταστατικό που διέπει την Ένωση.
Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήταν η λήψη απόφασης για την συμμετοχή του προέδρου ή μέλους του Δ.Σ. στην ελληνική αποστολή για το EURO 2012. Ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ έχει καλέσει μόνο τον πρόεδρο κάθε Ένωσης, ο ίδιος δεν θέλει να πάει και πρότεινε την τιμητική συμμετοχή στην αποστολή του γεν. γραμματέα Ησαΐα Βασιλειάδη.
Ο κ. Βασιλειάδης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, δηλώνοντας σε σχετική θετική αναφορά που έγινε από μέλη του Δ.Σ. για την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι «μόνο καλές και πολλές εμπειρίες πήρε από την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, χωρίς ο ίδιος να έχει προσφέρει όσα θα ήθελε»!
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, εμφανίσθηκε στο Δ.Σ. το μέλος Δημήτρης Δράκος, ο οποίος ως υπεύθυνος για την οικονομική διαχείριση του τελικού του Κυπέλλου, κατέθεσε απολογισμό εσόδων – εξόδων της διοργάνωσης. Στο θέμα είχε δώσει διάσταση με σχετικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Α.Ο. Άνοιξης Δημήτρης Γιαρένης, στο οποίο ανέφερε ότι οι εισπράξεις του τελικού «εξαφανίσθηκαν»!
Επί του ιδίου θέματος –δηλαδή της δημοσίευσης των απόψεων του κ. Γιαρένη- έγινε εκτενής συζήτηση, επειδή ο πρόεδρος κ. Μαγουλάς θεώρησε τις απόψεις αυτές υβριστικές για τον θεσμό του προέδρου και την Ένωση! Ύστερα από ανταλλαγή διαξιφισμών μεταξύ των μελών του Δ.Σ., αποφασίσθηκε (κατόπιν επιμονής του προέδρου) η κλήση του κ. Γιαρένη για παροχή διευκρινίσεων… Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιαρένης σχολίασε δηλώσεις του κ. Μαγουλά στην εφημερίδα «Φως» της 16/5.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money