Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

Πανηγυρισμός μετά το εκπληκτικό γκολ-φάουλ του Πάππα

Εξαιρετική εμφάνιση κι εντυπωσιακή νίκη 3-0 πέτυχε ο Νικολακάκης επί του αήττητου μέχρι τις 30/5 Α.Ο. Δικαίου Κω, στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών. Η νίκη αυτή αναπτέρωσε τις ελπίδες του Νικολακάκη για κατάληψη μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Δ’ εθνική.
Πλέον, οι αγώνες της ερχόμενης Κυριακής (Άνω Μερά-Νικολακάκης και ΑΟ Δικαίου-Όλυμπος) θεωρούνται «τελικοί» για τις 3 από τις 4 ομάδες του ομίλου, που θέλουν τη νίκη…
Ούτε η απίστευτα δυνατή βροχή (χαλάζι) που έπεσε στην περιοχή από το 30’ του αγώνα μέχρι και το ημίχρονο, δεν σταμάτησε τις άοκνες προσπάθειες των αντιπάλων παικτών να επικρατήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νικολακάκης είχε άσβεστο πάθος για τη νίκη και ο ΑΟ Δικαίου αντιστεκόταν με αξιοθαύμαστη διάθεση και οργάνωση στο παιχνίδι του.
Το γρήγορο γκολ του Κωβαίου στο 7’ (από λάθος του τερματοφύλακα Καραμούτα), διευκόλυνε κάπως τις επιδιώξεις των γηπεδούχων, καθώς οι φιλοξενούμενοι έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους σ’ ένα γήπεδο που δεν γνώριζαν και φαινόταν μικρό για τον τρόπο παιχνιδιού τους. -
Άλλωστε, η απουσία του τραυματία Μπαρσελό από τον ΑΟΔ, άφησε ως μοναδική επιθετική αιχμή τον Φονσέκα, που είχε επάνω του το συνεχές μαρκάρισμα του Τέρζιεφ.
Ο Νικολακάκης, σωστά στημένος και με γνώση της σημαντικότητας του αγώνα, είχε ατελείωτες φυσικές δυνάμεις και δεν άφησε ποτέ χώρους άνετης κίνησης και ελιγμών στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ουσιαστικά μόνο μία ευκαιρία για γκολ (με τον Φονσέκα στο 43’). Αντίθετα, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και αναστάτωσαν πολλές φορές την αργή άμυνα του ΑΟΔ με τον Κωβαίο, τον Εγιουρούμ και τον Παπαναστασίου.
«Χάρμα ιδέσθαι» ήταν το κτύπημα φάουλ από 30 μ. του Πάππα, στο 55’, το οποίο ήταν άπιαστο και έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Καραμούτα, για το 2-0! Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Κωβαίος στο 74’, μετά από ωραία ενέργεια του Εγιουρούμ (3-0).
Γενικά, παρακολουθήσαμε μια ποδοσφαιρική συνάντηση πολύ καλού επιπέδου, με δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Νικολακάκης σ’ αυτό το ματς έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες!

To φιλμ του αγώνα
4'  Κάθετη μπαλλιά του Πάππα στον Παπαναστασίου, η μπάλλα πέρασε άουτ.
7' 1-0: Ο Κωβαίος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Καραμούτα και πλάσαρε εύστοχα στην κενή εστία, για το 1-0.
13' Σουτ του Πανόπουλου λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλλα στην αγκαλιά του Τσούνη.
43' Μπάσιμο στη μικρή περιοχή από αριστερά του Φονσέκα, πριν κάνει σουτ, βγήκε και τον έκοψε στη γραμμή του κόρνερ ο Τσούνης.

Β’ ημίχρονο
52' Ωραίο σουτ από μακριά του Φονσέκα, εύκολα μπλόκαρε ανενόχλητος ο Τσούνης.
55' 2-0: Απίστευτο όσο και εντυπωσιακό γκολ με εκτέλεση φάουλ (τούβλο) του Πάππα, από 30 μέτρα στην ευθεία της εστίας του Καραμούτα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει! Ήταν άπιαστο το φάουλ που έγραψε το 2-0!
64' Ο Εγιουρούμ (μετά από ωραίο συνδυασμό των επιθετικών) βρέθηκε πλάγια δεξιά, τετ α τετ με τον Καραμούτα, έκανε το πλασέ δυνατό αλλά μόλις άουτ!
70' Σουτ του Τέρζιεφ, η μπάλλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Καραμούτα.
74' 3-0: Ο Εγιουρούμ ντρίμπλαρε τον Πανόπουλο στην κορυφή της μεγάλης περιοχής και με διαγώνια πάσα έβγαλε μόνο τον Κωβαίο στο αριστερό άκρο της μικρής περιοχής, ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλλα στην άδεια εστία του Καραμούτα, για το 3-0.
85' Σέντρα του Σκαλέρη, ο Μ. Χατζηφούντας έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλλα πέρασε πολύ άουτ.
Διαιτητές: Βάτσιος, Τζωρτζάκος, Σταμάτης (Δυτ. Αττικής).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο Νόβα, Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ, Κωβαίος (78' Μήλας), Εγιουρούμ, Πάππα (67’ Αθανασέλος), Παπαναστασίου (82' Νίκας).
A.O. ΔΙΚΑΙΟΥ: Καραμούτας, Τσαλαπατάνης, Γκουντελίτσας (80’ Κεφαλιανός), Πανόπουλος, Ζ. Μποϊλής, Δραμουντάνης (58’ Χύσι), Μ. Μποϊλής, Μυλωνάς, Μ. Χατζηφούντας, Χ. Χατζηφούντας (60’ Σκαλέρης), Φονσέκα.



ΟΛΥΜΠΟΣ – ΑΝΩ ΜΕΡΑ 7-3

Ο Όλυμπος Αγιάσσου επικράτησε της Άνω Μεράς Μυκόνου με 7-3! Οι φιλοξενούμενοι, που ταξίδεψαν με δύο φουσκωτά σκάφη από την Μύκονο στην Μυτιλήνη (έφυγαν στις 6 το πρωί κι έφτασαν στη 1 το μεσημέρι) με 13 παίκτες, δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο. Όμως, τίποτε δεν προμήνυε ότι επρόκειτο να σημειωθούν 10 γκολ στο παιχνίδι! Οπότε, οι 350 φίλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο «Χριστοφίδειο» γήπεδο Αγιάσσου, ικανοποιήθηκαν από την σωρεία των τερμάτων που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν!
Εμφανώς καλύτερος ο Όλυμπος προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0, με τέρματα των Μαλακού με κεφαλιά (31') και Λαλά με πλασέ (35'). Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο, αλλά αυτό συνέβη στο β’ ημίχρονο!
Παρότι ελλιπής, η ομάδα της Μυκόνου έδωσε τη μάχη της μέχρι το τέλος. Κέρδισε δύο πέναλτυ, που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τους εκτελεστές και σημείωσαν 3 τέρματα! Το πρώτο πέναλτυ της Άνω Μεράς, εκτέλεσε στο 49’ ο Μαρτίνος αλλά ο τερματοφύλακας Καραβασίλης απέκρουσε.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (53’) ο Μαλακός πέτυχε το 3-0 με πλασέ. Σχεδόν με την πραγματοποίηση της σέντρας, στο 55', ο Σεραφίγκος με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 και στο 62' ο Βουργουντζής με σλάλομ και πλασέ ανέβασε το σκορ στο 5-0. Απ’ εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, όμως τα γκολ συνέχισαν να μπαίνουν σε «τρύπιες» άμυνες!
Στο 79’ ο Καλουντζής σκόραρε μετά από ατομική προσπάθεια για το 6-0. Ένα λεπτό αργότερα (80’), η Άνω Μερά μείωσε σε 6-1 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Γρ. Ασημομύτη. Στο 86' ο Λαλάς βγήκε τετ α τετ με τον Αγγελίδη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 7-1.
Στο 89' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτυ! Όμως το έχασε κι αυτό ο Γρ. Ασημομύτης, που σούταρε άουτ! Πάντως, ένα λεπτό μετά (90’), ο ίδιος πήρε... εκδίκηση και με κοντινή κεφαλιά μείωσε 7-2. Με την λήξη ακριβώς του αγώνα (93’), ο Μαρτίνος διαμόρφωσε το τελικό 7-3!
Για άλλη μια φορά η διαιτησία φάνηκε ελαστική στις αποφάσεις της, υπέρ του Ολύμπου… Καθαρό πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής στο 92’) δεν δόθηκε υπέρ της Άνω Μεράς! Διαιτητές: Τσαμούρης, Καρφής, Χαλβατζάκος (Πειραιά).
ΟΛΥΜΠΟΣ: Καραβασίλης, Σπάχη (70' Καρέτος), Καλουντζής, Τσαμπλάκος, Λύγκος, Κουρβανιός, Λαλάς, Καζάνης, Βουργουντζής, Μαλακός (70' Καρακλάς), Σεραφίγκος (66' Λαμπράκης).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Ονουφέρκο, Α. Ασημομύτης, Κατραντζόπουλος, Κεραμιδάς, Ελ. Ασημομύτης, Γάτσος (46' Λυκούρης), Ψυχράμης, Μπούρμπουλας (60' Γρέμι), Αμπντούλ, Μαρτίνος.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money