Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΘΡΙΑΜΒΟΣ 3-0 ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ - ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΟΔΟ

1-0: Με το πέναλτυ του Εγιουρούμ
Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται εύκολη η επικράτηση του Νικολακάκη επί της Άνω Μεράς με 3-0 αλλά αυτή κατακτήθηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ο Νικολακάκης υπερείχε σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα της Μυκόνου ήταν καλά στημένη και ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Την πρόδωσαν όμως τα λάθη της! Κι αυτά ήλθαν μετά το 65’ όταν επήλθε και η κόπωση.

Στις αλλεπάλληλες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Νικολακάκης, μόλις στο 66’ κατάφερε να κερδίσει πέναλτυ και να πετύχει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν 10 λόγω αποβολής του Κατραντζόπουλου, με 2η κίτρινη κάρτα και απ’ εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι διεύρυναν το σκορ.

Γεγονός είναι ότι η Άνω Μερά δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Μόνο μερικές προσπάθειες που ανησύχησαν κάπως την άμυνα των γηπεδούχων αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Η αγωνιστικότητα, ὀμως, και το συνεχές μαρκάρισμα, δυσκόλεψε πολύ τις κινήσεις των παικτών του Νικολακάκη, που στο γήπεδό τους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες.

Από την άλλη, έντονα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα, τις κινήσεις και την συμπεριφορά των γηπεδούχων, ήταν το άγχος και η αγωνία μήπως δεν καταφέρουν να νικήσουν… Και οι ευκαιρίες που έχαναν, επέτειναν την αίσθηση αυτή! Τελικά, αποδόθηκε δικαιοσύνη και ο Νικολακάκης επιβλήθηκε με σκορ που άρμοζε στις δύο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

14’ Εκτέλεση φάουλ του Πάπα, εξαιρετική απόκρουση του Αγγελίδη σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Εγιουρούμ αποτυγχάνει να σκοράρει από πολύ κοντά.

18’ Τρομερό σουτ του Εγιουρούμ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, στέλνει την μπάλλα με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι του Αγγελίδη.

20’ Σουτ του Ανδρεάδη από 15 μέτρα, κόβεται σε κόρνερ από τους αμυνόμενους.

33’ Ανατροπή εντός περιοχής του Κωβαίου. Διαμαρτυρίες για πέναλτυ από τους παίκτες του Νικολακάκη.

35’ Κι άλλη ευκαιρία με τον Ανδρεάδη…

39’ Πλασέ από πολύ κοντά του Ανδρεάδη, ύστερα από έξοχο συνδυασμό 4 παικτών του Νικολακάκη, απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Αγγελίδης.

41’ Αθέλητο αλλά αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Ψυχράμη στον Παπαναστασίου, λίγο εκτός περιοχής, δεν σημειώνεται από τον διαιτητή!

Β’ ημίχρονο  

50’ Ακυρώνεται σωστά γκολ του Κωβαίου, ως όφ-σάιντ.

53’ Σουτ του Εγιουρούμ από καλή θέση, ψηλά άουτ.

54’ Ο Κωβαίος δεν βρίσκει την μπάλλα με προβολή, σε παράλληλη σέντρα σουτ του Πάπα.

60’ Κι άλλη χαμένη ευκαιρία του Νικολακάκη, η άμυνα της Άνω Μεράς διώχνει σε κόρνερ.

62’ Σέντρα του Πάπα, διαγώνιο σουτ του Κωβαίου, δεν μπόρεσε ο Ανδρεάδης να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα.

66’ Κερδίζει πέναλτυ ο Νικολακάκης, όταν σε προσπάθεια του Τέρζιεφ, ο Κατραντζόπουλος έκανε χέρι εντός περιοχής. Ο παίκτης της Άνω Μεράς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

67’ 1-0: Ο Εγιουρούμ εκτελεί εύστοχα το πέναλτυ και ανοίγει το σκορ.

71’ 2-0: Ο Εγιουρούμ μέσα στην περιοχή, με απευθείας φαλτσαριστό βολέ, σε σέντρα του Πάπα, σκοράρει για δεύτερη φορά.

75’ 3-0: Ο Πάπα με κοντινό πλασέ σκοράρει, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Τέρζιεφ και λάθος απόκρουση αμυντικού.

Διαιτητές: Σωσώνης, (Δόσκαρης, Κιούσης) από την Φθιώτιδα.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Νίκας, Μήλας (71’ Σπυρίδης), Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ, Κωβαίος (62’ Αθανασέλος), Εγιουρούμ, Πάπα, Παπαναστασίου (76' Μοντέρο Νόβα).

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα, Κατραντζόπουλος, Γάτσος, Κεραμιδάς, Αν. Ασημομύτης, Ψυχράμης, Μ. Κουκάς (62’ Λάμα), Αμπντούλ, Ζ. Κουκάς (76’ Ελ. Ασημομύτης), Μαρτίνος (81’ Λυκούρης).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money