Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Γ3: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ


ΑΜΥΝΑ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-0: Το γκολ του Καρυστινού  









Επεισοδιακή ήταν η 12η αγωνιστική της τελικής φάσης της Γ’ κατηγορίας. Άνω – κάτω έγινε η βαθμολογία και πλέον 4 ομάδες ισοβαθμούν με 20 βαθμούς, πρακτικά για 2 θέσεις που οδηγούν στην Β’ κατηγορία! Χαμός επικρατεί δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, καθώς όλες οι συναντήσεις είναι ντέρμπυ!
Η πρωτοπόρος Δόξα υπέστη κι άλλη ήττα (την 4η στη σειρά), κι αυτή τη φορά ως γηπεδούχος, στο τοπικό ντέρμπυ, από την Α.Ε. Μενιδίου, με 1-0. Το πολύτιμο τέρμα της ΑΕΜ σημειώθηκε με απευθείας κτύπημα φάουλ, στο 74’.
Ο 2ος Παλλαυρεωτικός έχασε 1-0 από την Άμυνα στην Ανθούσα, αλλά έχασε και δύο παίκτες του, που απεβλήθησαν.
Η Άμυνα σημείωσε την μοναδική νίκη γηπεδούχου της αγωνιστικής και πλησίασε περισσότερο την κορυφή, μετά την επεισοδιακή επικράτησή της επί του Παλλαυρεωτικού.
Το Συκάμινο πήρε απίστευτο «διπλό» στη Βουλιαγμένη και ο Ραμνούς «πέρασε» πολύ δύσκολα, με 1-0, από την έδρα του «τυπικά συμπολίτη του» Θησέα…

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-1
Κουράστηκε μέχρι να φτάσει στη …βρύση της Αγίας Μαρίνας, ο Ραμνούς. Η ομάδα του Γραμματικού διατήρησε την υπεροχή έναντι του γηπεδούχου Θησέα αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει μέχρι το 57’ οπότε κέρδισε πέναλτυ με τον Κ. Κόλλια, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκούρας.
Το 1-0 έδωσε καλύτερη ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, που είχαν ένα δοκάρι στο 40’ και το επανέλαβαν στο 65’. Και τις δύο φορές, δράστης ήταν ο Σιδέρης.
Διαιτητές: Βικτωράτος, Ρούντος, Ανδρεάδης.
ΘΗΣΕΑΣ: Αραπκιλής, Ζέρβας, Βομβύλας (82’ Ν. Παππάς), Χατζηλιάδης, Μίχας, Γεωργάρας (23’ Σ. Παππάς), Σωτηριάδης (78’ Μακρυδάκης), Μάρκου, Κουγιουμτζής, Γκούγκαρης, Τιμοθεάτος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Σ. Κόλλιας, Χρυσίνας, Γκούρας (80’ Κούτρης), Βλασσόπουλος, Μουρίκης, Μάντζης (25’ λ.τρ. Σιδέρης), Κάκκαρης, Μερκούρης, Εμπορέλλης, Κ. Κόλλιας (70’ Μπόλος), Κωνσταντίνου.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 0-1
Οι φαρμακερες αντεπιθέσεις του Συκαμίνου στο β' ημίχρονο είχαν αποτέλεσμα! Έτσι, με σκόρερ τον Καραμιχάλη (80'), οι φιλοξενούμενοι της Βουλιαγμένης πήραν το πολύτιμο «διπλό» και μπήκαν δυνατά στην διεκδίκηση θέσης στην 4άδα για την Β’ κατηγορία!
Η Βουλιαγμένη ήταν αρκετά καλή σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν πέτυχε γκολ! Επίσης, βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα ο τερματοφύλακας του Συκαμίνου Οσμάν, ο οποίος έπιασε τα …άπιαστα! Τέλος φόρμας
Διαιτητές: Μαργαρίτης, (Μήταρης, Τζάλλας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης (65’ Τσιβίκης), Ρακιπάι (75’ Προβίδας), Συννεφιάς, Τσιρλής, Παπανικολάου (46’ Μπάμπα, Πάππα, Κόρδας, Σεφέρη, Πουράνης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γρηγοριάδης, Γαρυφάλλου, Παλαμίδας, Καραμιχάλης, Σουβατζής, Μπάνας, Βολιώτης, Τζεβελέκος (84’ Λεμπούσης), Τούκας (46’ Τσαγκαράκης), Δημητριάδης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0-1
Η αδυναμία της Δόξας να σκοράρει στο διάστημα που είχε την υπεροχή, έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΜ να πάρει μια πολύτιμη νίκη επί της πρωτοπόρου με 1-0. Οι αναμετρήσεις Δόξας – ΑΕΜ αποτελούν κλασσικές ποδοσφαιρικές μάχες και εξελίσσονται πάντοτε σε ντέρμπυ, κυρίως λόγω γειτονίας! Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαβίδης στο 74’. 
Διαιτητές: Μάλαμας, (Μπουξμπάουμ, Λάμπρου).
ΔΟΞΑ: Σκέντη, Μαργούτας, Τσελερίδης, Φέκος, Στέφος, Κωστίδης, Μαρμαράς, Παπαδόπουλος, Κιαχόπουλος, Γκίνης, Σονίδης.
ΑΕΜ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Τσιρικλός, Σιδηρόπουλος, Πανταζής, Βλαβιανός, Μαβίδης, Μπάρλος, Γιαννακουδάκης, Κατσιφής, Τζανέτος.

ΑΜΥΝΑ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Επεισόδια και αποβολή του 10 
ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-0
Δύο ομάδες που δεν μπορεί να συνυπάρχουν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, συναντήθηκαν στο γήπεδο Ανθούσας.
Η Άμυνα νίκησε 1-0 τον Παλλαυρεωτικό, αλλά αυτά που έγιναν στο γήπεδο, ούτε μπορεί να εξηγηθούν ούτε μπορεί να αποδοθούν επαρκώς στον γραπτό λόγο. Διότι η μία ομάδα προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο (η Άμυνα), και η άλλη (ο Παλλαυρεωτικός) προσπαθούσε να παίξει λίγο ποδόσφαιρο και λίγο κικ-φούτμπωλ…
Γίναμε μάρτυρες της αφόρητα υβριστικής και πιεστικής συμπεριφοράς 10-12 οπαδών και της συντριπτικής μερίδας των παικτών του Παλλαυρεωτικού, οι οποίοι χωρίς να σέβονται αντίστοιχα τους υπόλοιπους θεατές, τους διαιτητές και τους αντιπάλους τους ποδοσφαιριστές, ήθελαν –με κάθε τρόπο- να υβρίζουν, να παίζουν όσο σκληρά μπορούσαν, και παράλληλα, να μην τιμωρούνται για τα σφάλματα και τα λάθη τους!
Δυστυχώς, με τέτοιες συνθήκες δεν παίζεται ποδόσφαιρο.
Ήταν πρωτοφανής π.χ. η συμπεριφορά του παίκτη του Παλλαυρεωτικού με τον αριθμό 10 (μάλλον λέγεται Θεοφανίδης), όταν στο 73’ του αγώνα πήγε να «διαμαρτυρηθεί» στον επόπτη Μαγουλάκη! Απαράδεκτος τρόπος!
Είχε προηγηθεί, βέβαια, εκπληκτικός διάλογος του επόπτη Μαγουλάκη με τον νεαρό παίκτη του Παλλαυρεωτικού που φορούσε την φανέλα με τον αριθμό 8 (μάλλον πρόκειται για τον Ασλάνη). Ο παίκτης διαμαρτυρήθηκε στον επόπτη, για κάποια απόφαση του διαιτητή. Σύμφωνα με όσα μας είπαν θεατές που τον άκουσαν (εμείς δεν τον ακούσαμε), ο Μαγουλάκης απάντησε στον νεαρό παίκτη: «Φύγε, να μη φας καμιά σφαλιάρα»!
Αμέσως ο νεαρός, σαν αφιονισμένος, άρχισε να ωρύεται προς τον επόπτη: «Τι μου είπες, ρε»!
Κι ακολούθησε πανδαιμόνιο από πλευράς συνόλου παικτών του Παλλαυρεωτικού, με αποτέλεσμα την αποβολή του ν. 10, που επέμενε να αντιδικεί φραστικά με τον επόπτη και παράλληλα ήθελε να του επιτεθεί!



Από την άλλη πλευρά, ένας νέος, οπαδός του Παλλαυρεωτικού, πιάστηκε στη σιδερένια περίφραξη του γηπέδου και έφτυνε τον επόπτη, από απόσταση 4-5 μέτρων! Ο διαιτητής Ιωαννίδης στο 75’ διέκοψε επί 3λεπτο τον αγώνα.
Οι υπόλοιποι θεατές, στην πλειοψηφία τους γονείς και φίλοι παικτών της Ανθούσας, είχαν αηδιάσει από την ατελείωτη χυδαιολογία των οπαδών του Παλλαυρεωτικού.
Μετά τη λήξη της συνάντησης συνέβησαν κι άλλα μικροεπεισόδια, καθώς παίκτες και παράγοντες του Παλλαυρεωτικού εξαπέλυσαν ομαδική φραστική επίθεση στο διαιτητικό τρίο! Ευτυχώς η παρουσία Αστυνομικής δύναμης, που στο μεταξύ είχε κληθεί, απέτρεψε τα χειρότερα. Μόλις εμφανίσθηκαν 3 περιπολικά με το ανάλογο προσωπικό, η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
Το ωραίο ήταν ότι η γηπεδούχος (υποτίθεται) ομάδα της Άμυνας, έμεινε εντός του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να μη δημιουργηθούν επεισόδια στα αποδυτήρια, επί 20λεπτο περίπου!

Ο αγώνας
Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για γκολ. Κάπως πιο οργανωμένη η Άμυνα, κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό τέρμα του αγώνα, στο 40’ με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Καρυστινού. Τα σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από πλευράς παικτών των φιλοξενουμένων, ήταν πολλά, όπως και οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ο διαιτητής. Μοιραίο ήταν κάποια να «διπλώσει», όπως έγινε με τον Φύσαρη του Παλλαυρεωτικού στο 63’.
Μετά την τρίλεπτη διακοπή του 75’, ο Παλλαυρεωτικός προσπάθησε να ισοφαρίσει, παρότι έπαιζε με 9 παίκτες. Η Άμυνα δεν είχε καθόλου σθένος, καθώς οι παίκτες της έδειξαν ανώριμοι και φοβισμένοι από τα γεγονότα.
Καλοί οι διαιτητές Ιωαννίδης, (Κρέτσιμος, Μαγουλάκης).
ΑΜΥΝΑ: Παπαδογεωργάκης, Πουλιόπουλος (85’ Δρόσος), Πρασσάς, Νικόπουλος, Θεοχαρίδης, Κοσκολός, Τζέγια, Καραμάνος (90’ Κορωναίος), Καρυστινός (79’ Κατσίκης), Λεμονής, Χερμάρι.

Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής:
Βουλιαγμένη – Συκάμινο 0-1
Δόξα Αγ. Άννας – ΑΕ Μενιδίου 0-1
Άμυνα Ανθ. –Παλλαυρεωτικός 1-0
Θησέας Ν.Μ. – Ραμνούς Γραμματικού 0-1  

Βαθμολογία
          Ομάδα          Αγ.     Β.       Ν.       Ι.      Η.       Τέρμ.
1. Δόξα Αγ. Άννας    12      23      6        1        5        23-20
2. Παλλαυρεωτικός   12      21      6        2        4        24-17
3. Άμυνα Ανθούσας  12      20      5        4        3        21-17
4. Α.Ε. Μενιδίου       12      20      5        5        2        21-13
5. Βουλιαγμένη        12      20      5        4        3        15-15
6. Ραμνούς Γραμ.     12      20      4        5        3        19-18
7. Συκάμινο             12      17      5        1        6        16-23
8. Θησέας Ν.Μ.        12      3        1        0        11        7-23

Η 13η αγωνιστική (Σάββατο 26/5, ώρα 17.30’):
Παλλαυρεωτικός – Θησέας Ν. Μάκρης
Α.Ε. Μενιδίου – Άμυνα Ανθούσας
Δόξα Αγ. Άννας – Βουλιαγμένη
Ραμνούς Γραμματικού – Συκάμινο

14η αγωνιστική
Βουλιαγμένη – Ραμνούς Γραμματικού
Άμυνα Ανθούσας – Δόξα Αγ. Άννας
Συκάμινο – Παλλαυρεωτικός
Θησέας Ν. Μάκρης – Α.Ε. Μενιδίου

2 σχόλια:

Agnostos22 είπε...

Synxaritiria ston kyrio pou grafei ta arthra spoudaio reportaz gia ton Palaurewtiko den leei omws oti o Palaurewtikos eixe akyrothen goal sto 1 imixrono kai oti o diaititis eixe moirasei 10 kartes se paixtes mono tou palaurewtikou !!! Sunexiste auti tin yperoxi douleia alla prospathiste na min deixnete empathia !!!

eforas είπε...

filaraki o kyrios pou ta grafei exei faei polu ksilo stin keratea kai den leei na valei myalo ,egw lew an lew an patisei to podi tou sto lavrio tha tou to kopsw apo tin riza

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money