Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΝΙΚΗ 2-0 ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΣΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ


Ο Τόλης Λαλάς έχει πετύχει το 0-1 και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του








Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με καλή εμφάνιση, πανηγύρισε ο Όλυμπος Αγιάσου Μυτιλήνης, που επεβλήθη στη Μύκονο της Άνω Μεράς με 2-0. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο, ο Όλυμπος διατήρησε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με κυριότερη το οριζόντιο δοκάρι του Σεραφίγκου στο 28’. Πάντως, στο 40’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ του Λαλά.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι της Άνω Μεράς, ομάδα του Νίκου Τζιώβα, βελτιώθηκαν και παραλίγο να ισοφαρίσουν στο 53', όταν σημείωσαν τέρμα με τον Αμπντούλ, που ακυρώθηκε ως όφ-σάιντ. Επίσης, η Άνω Μερά είχε δοκάρι στο 71’, έπειτα από γύρισμα του Αμπντούλ μέσα στην περιοχή και κεφαλιά του Τσιμπούκη, που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλλα αλλά λίγο έλειψε να την στείλει στην εστία του Καραβασίλη...
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο επιφυλακτικά στο β’ 45λεπτο, περιορίσθηκαν σε παθητικό ρόλο, κι έκαναν αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 78', ο Λαλάς ανετράπη εντός περιοχής και το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σεραφίγκος για το τελικό 2-0. Καλύτερο ξεκίνημα στα μπαράζ ανόδου δεν μπορούσε να περιμένει ο Όλυμπος Αγιάσου, του Θόδωρου Παπαλόπουλου.
Διαιτητές: Καμπαξής, (Κωνστάντιος, Τραχάνης).
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα, Κατραντζόπουλος, Γάτσος, Κεραμιδάς, Γρ. Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμης, Αμπντούλ, Ζ. Κουκάς (46' Μ. Κουκάς), Θεοχάρης (46’ Λάμα).
ΟΛΥΜΠΟΣ: Καραβασίλης, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Σπάχι (85' Καρέτο), Τσιθριώτης (70' Καλουντζής), Τσιμπούκης, Καζάνης, Μαλακός (80' Κουρβανιός), Βουργουντζής, Λαλάς, Σεραφίγκος.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money