Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΚΑΙ Η ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Με δημόσια δήλωσή τους, ο πρόεδρος Γιώργος Πέππας και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κόκκαλης του Α.Ο. Σταμάτας, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας από την περασμένη εβδομάδα, στηρίζουν στις εκλογές της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. την «Ενωτική Κίνηση», ανεβάζοντας τον αριθμό των σωματείων που έχουν επίσημα τεθεί στο πλευρό της συγκεκριμένης παράταξης στα 17!

Σε δήλωσή τους, που δημοσιεύθηκε στην αθλητική εφημερίδα «Φως των Σπορ», αναφέρουν ότι ο σύλλογος στηρίζει σ’ αυτές τις εκλογές την «Ενωτική Κίνηση», εκτιμώντας ότι την απαρτίζουν παράγοντες του ποδοσφαίρου, που γνωρίζουν καλύτερα τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής!

Ο συνδυασμός της «Ενωτικής Κίνησης» είναι ο πλέον αξιόπιστος για να αναλάβει τις τύχες της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο με ανιδιοτέλεια και θα βοηθήσουν στη λύση των αδυναμιών των σωματείων της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», τις ερχόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν 3-4 ακόμη δηλώσεις στήριξης της «Ενωτικής Κίνησης», από σωματεία που ακόμη δεν έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους…  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money