Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-3















Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Βούλας και πέτυχε νίκη με εντυπωσιακό σκορ 3-0 μέσα στον Γέρακα, η ομάδα του οποίου υστέρησε. Η αποτελεσματικότητα της ομάδας της Βούλας ήταν φοβερή στο α’ ημίχρονο (και ειδικά στο 10λεπτο 20’-30’), με 3 στις 5 εύστοχες προσπάθειες για γκολ!
Στο 20’ ο Χρ. Παππάς σημείωσε το 1-0 με εκπληκτικό άπιαστο σουτ, ο νεοαποκτηθείς από τις ακαδημίες του Πανιωνίου Μπουλέρη, έκανε στο 24’ το 2-0 και στο 29’ ο Διγενής με σουτ εκτός περιοχής μετά από ασίστ του Λ. Μαντακίδη, έκλεισε το σκορ.
Ο Γέρακας είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 34’, όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ σε κόντρα του Ροδίτη με τον Γεωργόπουλο. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Δελάρδας, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Γκανατσούλας.  
Στο β’ ημίχρονο, το ματς ατόνησε και αντίπαλοι οι δέχθηκαν ουσιαστικά το αποτέλεσμα, όπως είχε διαμορφωθεί.
Η χρήση υπερβολικής δύναμης από τους παίκτες του Γέρακα, είχε αποτέλεσμα την αποβολή του Μπερέτη στο 85’ με 2η κίτρινη κάρτα (για διαμαρτυρία). Είναι το τρίτο παιχνίδι (στα 4 του πρωταθλήματος), που οι αντίπαλοι του Γέρακα παραπονούνται για χρήση δύναμης στο όριο του αντιαθλητικού… Γι’ αυτό σε κάθε αγωνιστική υπάρχει και μια αποβολή, έστω κι αν δεν οφείλεται πάντοτε σε αντιαθλητικό παίξιμο!
Διαιτητές: Λάμπρου, (Μακρής, Μήταρης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης (75’ Δ. Πελέκης), Κάλλης, Γεωργόπουλος, Δελάρδας, Μπερέτης, Βάρδας, Αλ. Παππάς (30’ Μαργέτης), Μουσαράι (30’ Βούρλας), Τσαδήμας.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Π. Μαντακίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης (75’ λ.τρ. Σιαπλαούρας), Μανταλόζης, Λ. Μαντακίδης, Μπουλάρη (50’ λ.τρ. Τσιαγκάνης), Βεϊζάι (60’ Πολυχρονιάδης), Χρ. Παππάς, Διγενής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money