Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ














Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποίησε την Δευτέρα 1/10 ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και η Επιτροπή Διαιτησίας, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης.
Παρόντες ήταν ο α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Παπαμακάριος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αριστείδης Σπανέας, ο αρχιδιαιτητής και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ηλίας Ντάφλος, το μέλος της Ε.Δ. Σταύρος Σούλος, ο πρώτος πρόεδρος της Ένωσης Στέφανος Βακιρτζής και όλοι οι διαιτητές – μέλη και μη του Συνδέσμου.

Ενημέρωση από τον Θ. Μπριάκο
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος, θα διδάξει σε ενημερωτική συγκέντρωση των διαιτητών ΕΠΣΑΝΑ, που πραγματοποιείται την Πέμπτη 4/10, ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του «Οινοποιείου Πέτρου» Παλλήνης, επί της λεωφόρου Μαραθώνος.
Την ευθύνη της οργάνωσης έχει η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. Έχουν κληθεί να παρευρεθούν όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ.
 
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Δ. οι διαιτητές της Ένωσης μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ για την παραλαβή των σημάτων τους, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money