Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΚΟΡΩΠΙ 2-0

Σπουδαία νίκη 2-0 μετά από καταπληκτική εμφάνιση, σημείωσε η Θύελλα επί του Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι παρουσιάσθηκαν δύο «σκάλες» καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους και δεν τους άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Οι παίκτες της Θύελλας (παρά την απουσία του τιμωρημένου Χαρακτίδη) ήταν πολύ δυνατοί, ψυχωμένοι κι επεβλήθησαν δίκαια σ’ ένα δυνατό αντίπαλο που παρουσιάσθηκε αδύναμος να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες για γκολ.
Το 1-0 έγινε στο 15’ όταν ο Παπαθεοδώρου απέκρουσε προσωρινά σε κόρνερ αλλά ο Τασσόπουλος πήδηξε ψηλά (διπλή προσπάθεια) και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα. Λίγο αργότερα (25’) ο Μουτζακάς βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά στο γυριστό πλασέ που έκανε, η μπάλλα σταμάτησε στο δοκάρι!
Κι ενώ όλοι περίμεναν την αντίδραση του Κορωπίου, με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (48’), η Θύελλα διεύρυνε την διαφορά του σκορ σε 2-0, με νέα κεφαλιά, αυτή την φορά του Σότα, που πετάχθηκε και «νίκησε» τους αμυντικούς σε κτύπημα κόρνερ.
Η απογοήτευση επικράτησε στο στρατόπεδο του Κορωπίου και ο ενθουσιασμός στην πλευρά της Θύελλας, που συνέχισε να υπερέχει και να δημιουργεί φάσεις για γκολ. Έτσι, στο 73’ ακυρώθηκε με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Β. Τζαφόλια, τέρμα που σημείωσε ο Μουτζακάς και θα εκτόξευε το σκορ στην πραγματική διάσταση και διαφορά απόδοσης των δύο ομάδων.
Ήταν η πρώτη εξαιρετική εφετινή εμφάνιση της Θύελλας, που θύμισε τον καλό της εαυτό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με όλους τους παίκτες να δίνουν και την …ψυχή τους για τη νίκη! Ειδική μνεία θα κάνουμε στο νεαρό Ράσα, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα.
Το Κορωπί απογοήτευσε και η κατήφεια ήταν εμφανής στα πρόσωπα παικτών, προπονητή και παραγόντων. Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα σίγουρα θα επιφέρει και αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας, καθώς αρκετά στελέχη της δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους.
Διαιτητές: Βικτωράτος, (Β. Τζαφόλιας, Γουργιώτης).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου (80' Πετράι), Καλογραιάκης, Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Λάμπρου (70' Στάφα), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ράσα (60' Θανόπουλος).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Σπηλιόπουλος, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (60' Τσαπαρής), Σινγκμπό (75’ Βρούτσης), Ντιόπ (46' Μινάι), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money