Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-2

Το 0-1 με κεφαλιά του Τσέλια στο 4'







Με διάθεση και ψυχή νικητή, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου πέρασε νικηφόρα από την Παλλήνη. Επεβλήθη του Παλληνιακού με 2-1, σε ένα παιχνίδι τακτικής, που η μια ομάδα έβλεπε το αποτέλεσμα και η άλλη προσπαθούσε (χωρίς να το καταφέρνει) να ανταποκριθεί στις ανάγκες της δύσκολης –έτσι κι αλλιώς- συνάντησης.
Τα δύο συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι στο 3’, απέφεραν το 1-0 στο 4’, κι έδειξαν την αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων, όπως και στο εκτός έδρας ματς με την Σταμάτα, που δέχθηκαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δύο τέρματα!
Ο Ολυμπιακός έδειξε στοιχεία πιο πλήρους ομάδας, παρ’ ότι δεν απείλησε σχεδόν ποτέ το αντίπαλο τέρμα, πλην των περιπτώσεων που σκόραρε, αλλά και ο Παλληνιακός είχε κακή απόδοση και ψυχολογία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Έτσι, γνώρισε την τρίτη εφετινή ήττα σε τέσσερα ματς. Το αρνητικό ξεκίνημα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και προβληματισμό στην οικογένεια του Παλληνιακού…
Σκόρερ και κύριος εκφραστής των επιθέσεων των φιλοξενουμένων ήταν ο Τέλης Τσέλια, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα, καθώς ο σέντερ-φορ Σουσούνης έπαιζε λίγο πιο πίσω, κρατώντας την μπάλλα και ανοίγοντας διαδρόμους.
Τα γκολ επιτεύχθηκαν με όμοιο τρόπο: Εκτέλεσε κόρνερ ο Τσουμάνης και με κεφαλιά σκόραρε ο Τσέλια! Στο 4’ το κόρνερ έγινε από αριστερά και στο 35’ από δεξιά! Τα γκολ από τις δύο στημένες φάσεις και η αδράνεια της άμυνας, αντί να πεισμώσει τους παίκτες του Παλληνιακού, τους άγχωσε περισσότερο!
Η πίεση στο β’ ημἰχρονο, έφερε την μείωση του σκορ σε 1-2 αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετή για την ισοφάριση ή την ανατροπή του σκορ. Το 1-2 έγινε με αυτογκόλ, κεφαλιά του Μεταλληνού στο 61’, σε σέντρα του Ντρένοβα.
Στο τελευταίο ημίωρο ο Ολυμπιακός «έδωσε» χώρο στον Παλληνιακό, κι η άμυνά του ανταποκρίθηκε εύκολα στην υποτονική πίεση του Παλληνιακού.
Η νίκη αυτή έφερε την ομάδα του Αγ. Στεφάνου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.
Διαιτητές: Καπόγλης, (Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Αλβανός, Καρακάσης, Μπούρας (38' Σιαδήμας), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (58' Παπασαράντος), Μπερτσιάς, Κούσης (58' Ζώκος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Λέκκα (65' Κολώνης), Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Πατσιονίδης, Τσέλια, Τσιούμας (82' Ταβερναράκης), Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης (86' Νικολάου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money