Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΓΕΡΑΚΑΣ 4–2


Φάση από τον αγώνα

Το «ξύλο της αρκούδας» -όπως λέει ο λαός μας- έπεσε στο τέλος της συνάντηση Άνοιξης–Γέρακα 4-2, με σοβαρά επεισόδια και μόνο 3 αποβολές! Η δραματική εξέλιξη του παιχνιδιού, έφερε και το επεισοδιακό φινάλε στο γήπεδο Άνοιξης, όπου ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0, βρέθηκαν να απειλούνται με ισοφάριση αφού ο Γέρακας μείωσε 3-2 και συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες… Μόλις, όμως, έγινε το 4-2 στο 90’, ο εκνευρισμός των γηπεδούχων μετετράπη σε επιθετική συμπεριφορά κατά του Αλέξανδρου Καρλατήρα, παίκτη του Γέρακα, ο οποίος απεβλήθη όταν έβρισε χυδαία τον Νικήτα Αθανασόπουλο. «Σου γ... τη μάνα», είπε ο Καρλατήρας στον Αθανασόπουλο και οι παίκτες της Άνοιξης δεν κρατήθηκαν! Με τον Χουζούρη πρώτο, που απεκάλεσε τον Καρλατήρα μπάσταρδο, κινήθηκαν κατά του φιλοξενούμενου παίκτη βρίζοντας και απειλώντας. Ο Χουζούρης απεβλήθη κι αυτός. Οπότε, κι ενώ ο Καρλατήρας κατευθυνόταν ήδη στ’ αποδυτήρια, δέχθηκε επίθεση από τον αναπληρωματικό της Άνοιξης Ζέγκο-Λακαφώση, που του επετέθη (απεβλήθη κι αυτός) μαζί με όλους τους συμπαίκτες του! Εκεί, το παιχνίδι διεκόπη για δύο τουλάχιστον λεπτά και οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν μαλλιά-κουβάρια… Το ξύλο ήταν πολύ! Τα επεισόδια συνεχίσθηκαν μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων, όπου συνεπλάκησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Άραγε θα τιμωρηθεί κανείς;
Έξαλλος ο προπονητής της Άνοιξης Θαλής Τσιριμώκος, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι άρχισε να βρίζει τον διαιτητή και τους βοηθούς του, αποκαλώντας τους «εγκληματίες» και φωνάζοντας προκλητικά: «Αύριο θα σας τελειώσω. Ένα τηλεφώνημα είστε. Μην ξανάρθετε στην Άνοιξη»! Από τη πλευρά τους, οι παράγοντες και προπονητές του Γέρακα είχαν μείνει άναυδοι με την συμπεριφορά παικτών και προπονητή της Άνοιξης…
Αρχικά, ο αγώνας δεν έδειχνε ότι θα είχε τέτοια κατάληξη. Η Άνοιξη μπήκε στο γήπεδο κι έκανε το παιχνίδι της. Μαχητικός και καλοστημένος ο Γέρακας, πήρε την υπεροχή όταν κουράσθηκαν οι έμπειροι Τσεβάς και Αθανασόπουλος. Μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα αφού απείλησε και με ισοφάριση, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία.
Φάσεις και γκολ:
01' Σουτ βολέ του Θεοδώρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φελέσκουρας.
14' Σουτ εκτός περιοχής του Μπερέτη, απέκρουσε εύκολα ο Μουλάς.
19' Συρτό διαγώνιο σουτ του Νικήτα Αθανασόπουλου, απέκρουσε εύκολα ο Φελέσκουρας.
22' Κτύπημα φάουλ του Τσεβά στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ του Κυριάκη μόλις άουτ.
33' 1-0: Βαθιά μπαλλιά του Χουζούρη, κεφαλιά του Νικήτα Αθανασόπουλου στον Τσεβά, αυτός πάσα πάλι στον Νικ. Αθανασόπουλο, πλασέ 1-0.
35' 2-0: Μαγική μπαλιά του Τσεβά από το κέντρο, πλάγια στον Νικήτα Αθανασόπουλο. Διαγώνιο πλασέ του Νικήτα στην γωνία και 2-0.
40' Καρφωτή κεφαλιά του Δελάρδα από κόρνερ, μόλις άουτ.
41' Σέντρα Νικήτα Αθανασόπουλου από πλάγια θέση και χλιαρό πλασέ του Δρόσου, απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας.
47' Σουτ βολέ εκτός περιοχής του Αποστολίδη, άουτ.
48' 3-0: Εξαιρετική κάθετη μπαλλιά Θεοδώρου στον Δρόσο και πλασέ του τελευταίου 3-0.
62' Κτύπημα φάουλ του Θεοδώρου και καρφωτή κεφαλιά του Δρακόπουλου, στο κάθετο δοκάρι.
63' Σουτ βολέ του Νικήτα Αθανασόπουλου, έδιωξε ο Φελέσκουρας.
67' Σέντρα από πλάγια του Γεωργούση και κεφαλιά του Τσεβά από το πέναλτυ, μόλις άουτ.
70' Μακρινή μπαλλιά του Θεοδώρου στον Νικήτα Αθανασόπουλο, που έκανε διαγώνιο πλασέ μόλις άουτ.
73’ 3-1: Σέντρα και καρφωτή κεφαλιά του Μπερέτη, απέκρουσε ο Μουλάς και ο Δελάρδας με δυνατό σουτ από κοντά 3-1.
77' 3-2: Ο Αποστολίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-2.
90' 4-2: Σε αντεπίθεση, ο Θεοδώρου έδωσε στον Νικ. Αθανασόπουλο, αυτός έκανε σέντρα και ο Τσεβάς με κεφαλιά 4-2.
Καλή η διαιτησία (Ανδρ. Βλάχος – Κάλλης, Βιτσεντζάτος), δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο διαιτητής έπρεπε να έχει αποβάλλει κι άλλους παίκτες που ενεπλάκησαν στα επεισόδια…
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Ράλλης, Θεοδώρου, Γεωργούσης (87’ Λαγαστής), Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος (53’ Δαρζέντας), Κ. Τσεβάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καγιάς, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης (60’ Παργιανός), Δριλάκης, Αποστολίδης, Μίαρης (46’ Άρτας), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money