Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–7



Στο γήπεδο του Κουβαρά, ο Ωρωπός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην αδύναμη τοπική ομάδα και νίκησε με 7-0 (ημίχρονο 2-0), σε μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες της ιστορίας του!
Πολλοί είχαν πιστέψει ότι με την αλλαγή προπονητή, η ομάδα του Κουβαρά θα άλλαζε πρόσωπο προς το καλύτερο. Ήταν και η πρώτη παρουσία της ομάδας στο γήπεδό της, μετά από τέσσερις αγωνιστικές (από την τιμωρία της περασμένης αγωνιστικής περιόδου). Όμως, η πραγματικότητα ήταν αυτή που έλεγε ο έμπειρος προπονητής Νίκος Μητρογιάννης, ο οποίος εξαρχής επισήμανε τις αδυναμίες και θέλησε να βοηθήσει για το ξεπέρασμά τους… Τις σοβαρές αυτές αδυναμίες εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Ωρωπός (όπως έκανε την περασμένη εβδομάδα και η Άρτεμις). Πολλοί διερωτώνται πλέον, αν ο Κουβαράς θα συνεχίσει αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα…
Τίποτα δεν προμήνυε ότι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ωρωπός θα ήταν τόσο καλός και ο Κουβαράς τόσο κακός. Μέσα σε διάστημα 35’ λεπτών παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 5 τέρματα! Από το 58’ μέχρι και το 81’ σκοράρησαν οι: Στο 58’ ο Μπραχιμάι (δεύτερο γκολ), στο 64’ ο Μίχας, στο 74’ και στο 75’ ο Γιώργος Μπαλόκας και στο 81’ ο Κατσίκας. Ο Ωρωπός ήταν όντως καλός…
Καλοί οι διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Λάμπρου, Μπαλάγκα.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Δριχούτης, Χατζής, Σύρος, Στουραΐτης, Κοντζιάς, Λιάπης, Λευκάκης, Μικιδιρτσιάν, Εφραιμίδης (46’ Βουλισμάς), Σερμπενιάδης (62’ Ανδρεάδης), Ελέζι (46’ Νικολακόπουλος).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Αμπάζη, Μήτρου, Βολιώτης (69’ Π. Νικολάου), Γιουνάς, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου (69’ Κατσίκας), Γ. Μπαλόκας, Φιλλής (72’ Μηνιάτης), Μίχας, Μπραχιμάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money