Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–2

Φάση από τον αγώνα

Επαγγελματική νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου, που πήρε εύκολη νίκη στο Κορωπί με δύο γκολ του Γκαβασιάδη στο 10’ και στο 15’. Ήσυχο παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο πρωταγωνιστής Γιάννης Γκαβασιάδης στο 9' πήρε πάσα από τον Κοντογιάννη και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1. Λίγο αργότερα (15’) ο ικανός σέντερ-φορ πήρε πάσα του Τσιάτσιου και με ψύχραιμο τελείωμα σημείωσε 0-2.
Το Κορωπί έδειξε βελτιωμένο συγκριτικά με προηγούμενους αγώνες αλλά οι προσπάθειές του δεν είχε αποτέλεσμα… Στο 35' απείλησε με τον Μουτζακά ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου στην αντεπίθεση της φάσης αυτής έχασε απίθανη ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Καραγιάννη. Στο 40' ο Γκαβασιάδης είχε γυριστό σουτ που απέκρουσε ο Ούσιος και στο 41' ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος γλίτωσε την αποβολή (κτύπησε τον Έλενα).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν επιδίωξαν την διεύρυνση του σκορ και το Κορωπί πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε κάποιες ευκειρίες που «σταμάτησαν» στον Τικταπανίδη.
Καλοί οι διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Μπανάι (70’ Σεϊτάι), Βατίστας, Κάλης, Αδαμίδης, Αλεξίου (46’ Πετράι), Βλάχος (62’ Πάντου), Τογιάλλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βίκτ. Παπαδόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Καρύδης (65’ Καινούργιος), Τσίκλος (58’ Πετρίδης), Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Δ. Καραγιάννης  (54’ Παπαγεωργίου), Γκαβασιάδης, Τσιάτσιος, Έλενας.
* Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Λαυρίου Νίκος Μούργος, πριν το παιχνίδι μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και ζήτησε να νικήσουν και ν’ αφιερώσουν την νίκη στον ιστορικό ηγέτη του συλλόγου, τον αείμνηστο πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος αν ζούσε είχε γενέθλια. Πράγματι, τα συναισθήματα ήταν έντονα για την απουσία του Μιχάλη Τσίκλου, που θα συμπλήρωνε τα 68 του χρόνια αν ζούσε και θα χαιρόταν για την άνετη επιβολή μέσα στο Κορωπί! Οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες, αφιέρωσαν το 2-0 στον Μιχάλη Τσίκλο…

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money