Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3


To γκολ του Μπούμπα με κεφαλιά-ψαράκι (0-1)

Πολύ καλό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές. Η Ατλαντίς επικράτησε λόγω των πολλών καλών παικτών (και εντέλει της καλύτερης ομάδας) που διαθέτει (παρά την απουσία του πάντοτε χρήσιμου Κολοτούρου) ενώ ο γηπεδούχος Άρης Βούλας προσπάθησε αρκετά αλλά δεν του …βγήκαν οι προσπάθειες.
Μεγάλη η υπεροπλία της Ατλαντίδος και στα «στημένα», απ’ όπου προήλθε και το πρώτο γκολ. Στο 26’ ο προωθημένος Μπούμπας με κεφαλιά-ψαράκι χαμηλά μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Κάρσου, που δεν μπορούσε να αντιδράσει (0-1). Στο 31’ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν μετά από λάθος του Φυλακτού, ο Διακρούσης έπιασε κεφαλιά προ κενής εστίας, άουτ! Πριν λήξει το ημίχρονο (43’), ο βιρτουόζος Χρυσάφης βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή και με καλοτραβηγμένο σουτ στο «Γ» του Κάρσου πέτυχε το 0-2.
Στο β’ μέρος έγινε παιχνίδι αναμονής αφού ούτε ο Άρης πίστεψε στην ανατροπή του σκορ ούτε η Ατλαντίς πίεσε για μεγαλύτερο σκορ. Πάντως, ο Μπούμπας δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή (73’) και με σουτ σημείωσε το 0-3.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Τριγάζης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Μήτσιος (46’ Κριλής), Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Μπουλλάρι (75’ Λίτσας), Διγενής, Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταθάκης (65’ Γκριν Λόνγκο), Κολτσίδας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Παπασωτηρίου, Μπούμπας (80’ Πούλιος), Κουλλίρα, Κόντη (70' Οικονόμου), Μαλάι, Καλλιαμπάκας, Χρυσάφης, Σιούτης (55’ Καρποντίνης).

* Κάτω: Το γκολ του Χρυσάφη σε δύο φωτογραφίες 
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money