Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 4–0


Φάση από τον αγώνα

Ο Κεραυνός πραγματοποίησε μία εμφάνιση σύμφωνα με τις δυνατότητές του και νίκησε στην Κερατέα τον άτυχο Άρη Βούλας, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Χαρακτηρίζουμε άτυχο τον Άρη, διότι βρήκε σε πολύ καλή κατάσταση τον Κεραυνό, η ομάδα του είχε σημαντικές απουσίες και στο 38’ τραυματίσθηκε κι αποχώρησε ο έμπειρος σέντερ-μπακ Διακρούσης, που κρατούσε μέχρι τότε την άμυνα της ομάδας του σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο Κεραυνός είχε παίκτες με διάθεση, δημιουργικότητα και αρκετή αποτελεσματικότητα. Επεβλήθη άνετα με 4-0.
Ο Λούσιο Ντε Ντέους δημιουργούσε, ο Κακαράς μοίραζε και ο Μουσαράι εκτελούσε. Αυτοί ταλαιπώρησαν την Αρειανή άμυνα, η οποία «πλήρωσε» και την αναποτελεσματικότητα του Διγενή, που είχε δοκάρι στο 28’! Πάντως, αποκάλυψη της συνάντησης ήταν ο μαχητικός νεαρός Νταής (Ντάι) του Κεραυνού.
Από το 20’ και μετά οι ομάδες βρήκαν ρυθμό και στο 26’ ο Μουσαράι βρήκε χρόνο να στοπάρει μέσα στην περιοχή, να γυρίσει και να εκτελέσει δυνατά με το αριστερό, γράφοντας το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα ήλθε η απάντηση του Άρη Βούλας. Σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Διγενή, η μπάλλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαντζάρα.
Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’), ο Σότα με κεφαλιά σε κόρνερ του Ντε Ντέους πέτυχε το 2-0. Στο 60’ ο Μουσαράι με προβολή (μετά το δοκάρι που είχε κατάληξη ένα σουτ του Μαγγανά) έκανε το 3-0 και στο 75’ το σκορ έκλεισε ο προωθημένος Ξένος, με νέα προβολή σε κόρνερ του Ντε Ντέους.
Κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές: Κορδολαίμης – Βιτσεντζάτος, Κουλοχέρης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (77’ Μαστροκώστας), Κακαράς, Μουσαράι (70’ Γκόντζος), Ντε Ντέους, Ντάι (63’ Ν. Βανγκέλι).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βελλής, Αντάρτης, Διακρούσης (38’ λ.τρ. Γκριν Λόνγκο), Μήτσιος, Διγενής, Σταθάκης, Κριλής (50’ Γιόνγκσούνγκ), Παπαδημητρόπουλος, Σανσάρογλου (70’ Κολτσίδας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money