Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1


Πανηγυρισμός των παικτών του Αήττητου μετά το 2-0

Ο Αήττητος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά κινδύνευσε στο τέλος με ισοφάριση! Τα δύο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής στον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί να δημιούργησαν ατελείωτα σχόλια, αλλά από την εξέλιξη του παιχνιδιού συμπεραίνουμε ότι τελικά δεν έκριναν το αποτέλεσμα!
Εμείς διαφωνούμε με τον δεύτερο πέναλτυ. Όχι γιατί δεν ήταν χέρι του Ποστόλη στην εξέλιξη της φάσης αλλά γιατί υπήρχε -κατά την άποψή μας- το σωστά υποδειχθέν οφ-σάιντ των Σκαφίδα και Βαγγελή (ν. 6 και ν.8), που επηρέαζαν την οπτική επαφή του τερματοφύλακα Ντογκοτάρι με την μπάλλα, μετά το κτύπημα φάουλ του Γκούμα.
Όπως και νάχει, ο γηπεδούχος Αήττητος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπυ και παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας. Επικράτησε δίκαια 2-1 του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Η ομάδα του Μπογιατίου διατύπωσε φρικτά παράπονα για την διαιτησία, αλλά αν είχε λίγη παραπάνω ψυχραιμία μπορεί και να κατάφερνε να ισοφαρίσει…
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 12' με πέναλτυ του Γκούμα (το κέρδισε έξυπνα ο Λύγκος από τον Ντογκοτάρι). Ο Αήττητος ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στο 20' ο Γκούμας έπιασε δυνατό σουτ μόλις άουτ ενώ και ο Λύγκος ξέφευγε με άνεση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν άμυνα στο μισό γήπεδο.
Ο Ολυμπιακός μετά το 25' προσπάθησε να κάνει κάποιες αντεπιθέσεις αλλά οι προσπάθειές του δεν είχαν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Μόνο ένα σουτ άουτ του Καραχάλιου.
Στο 45' ο Αήττητος κέρδισε νέο πέναλτυ, αυτή την φορά για χέρι του Ποστόλη που είδε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην φάση ο βοηθός διαιτητής είχε σηκώσει αρχικά οφ-σάιντ. Ο Γκούμας εκτέλεσε και το 2ο πέναλτυ, κι έγραψε το 2-0.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, παρ’ ότι με παίκτη λιγότερο, αντέδρασε καλύτερα. Ο Αήττητος πάλι έφτιαξε κι έχασε ευκαιρίες (κατέβασε όμως ταχύτητα) ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε περιπτώσεις και τελικά κατάφεραν να μειώσουν στο 90’… Νωρίτερα (65’) ο Λύγκος ζήτησε πέναλτυ (αλλά είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο) και στο 75' έχασαν σημαντική ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Σκαφίδα μόλις άουτ.
Στο 90’ έγινε το 2-1 με κοντινό πλασέ του Κατσέρη από ασίστ του Ζουρούδη ενώ στο 93’ ο Μπόσιος έπιασε κεφαλιά ελάχιστα άουτ μετά από κτύπημα κόρνερ. Ήταν ένα δεύτερο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τον Αήττητο να έχει την κυκλοφορία παίζοντας με παίκτη παραπάνω αλλά δίχως τις μεγάλες φάσεις.
Πολλά παράπονα για τους διαιτητές: Γαλάνης – Μήταρης, Γουρνιάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Μωυσιάδης, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (64’ Λαζάρου), Βαγγελή, Λύγκος (63’ Πέντσας), Γκούμας (71’ Σέλβια), Σκούμας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής, Ποστόλης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου, Καραχάλιος (77’ Ντάρλας), Παπαντζίμας (57’ Κάρο), Μαρσέλος (65’ Κατσέρης), Ζουρούδης, Μπόσιος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money