Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΟΡΩΠΙ 3–0



Δεν αντιμετώπισε σπουδαία αντίσταση από το Κορωπί η γηπεδούχος Ατλαντίς Ανθούσας και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα (3-0). Η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων ήταν εμφανής. Πάντως και οι δύο προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των παικτών τους, υποστηρίζοντας στο τέλος ότι έπαιξαν καλύτερα από προηγούμενες εμφανίσεις τους.
Η Ατλαντίς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με ωραίο σουτ του Κόντη, από ασίστ του Καλλιαμπάκα. Το 2-0 σημειώθηκε στο 40' με καρφωτή κεφαλιά του Κολοτούρου σε εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε 2-3 ακόμη περιπτώσεις στο α’ μέρος με τον Καλλιαμπάκα αλλά ο Ούσιος παρενέβη αποτελεσματικά. Το Κορωπί είχε ευκαιρία με κεφαλιά του Κάλη.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν ένα καλό σουτ του Μαστρογιάννη στο 70' αλλά ο Φυλακτός απέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη την διάρκειά του και στο 90’ πέτυχαν το 3-0 με πρωταγωνιστές τις «αλλαγές» τους, καθώς ο Μαργέτης πέρασε κάθετη μπαλλιά στον Κούτρο, ο οποίος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές: Μαλαμάς – Γκόντα, Χριστόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Βιδάλης, Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Κουλλίρα, Κόντη (75' Κούτρος), Μαλάι, Καλλιαμπάκας Χρυσάφης, Σιούτης (70’ Μαργέτης).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Μπανάι, Μπονές (70’ Λυμπερόπουλος), Κάλης, Τογιάλλι, Αλεξίου, Βλάχος (75’ Σεϊτάι), Βίκτ. Παπαδόπουλος (46’ Αδαμίδης), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα: 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money