Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–0



Πολύ καλά στημένος και αποτελεσματικός (αφού εκμεταλλεύθηκε λάθη της αντίπαλης άμυνας), ο Αχιλλέας εντυπωσίασε με την δεύτερη συνεχή εντός έδρας νίκη του επί δυνατής ομάδας, όπως είναι η Λαυρεωτική! Οι Λαυριώτες στην αρχή έπεσαν θύματα των λαθών τους και στην συνέχεια δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν (βοηθούντος και του εξαιρετικού τερματοφύλακα Χαριτίδη, που επανεμφανίσθηκε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του).
Μόλις στο 7’ ο Τσάκαλος κέρδισε πέναλτυ από τον αριστερό μπακ της Λαυρεωτικής, που τον ανέτρεψε αψυχολόγητα. Ο Τσάκαλος ανέλαβε την εκτέλεση και με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παππάς αλλά δεν συγκράτησε την μπάλλα) πέτυχε το 1-0. Πολύ γρήγορα (14’) έγινε το 2-0 όταν ο Θεοδώρου πάσαρε στον Τσαλιαγκό, κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
Μετά το 20' η Λαυρεωτική πήρε πρωτοβουλίες, διατήρησε σαφή υπεροχή αλλά το γκολ (παρά τις προσπάθειες του Μεντύ) δεν ήλθε ποτέ…
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Αχιλλέα να αμύνεται έξυπνα (πολύ καλός ο Καραπαναγιώτης) και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις και την Λαυρεωτική να επιτίθεται μανιωδώς αλλά να μην σκοράρει. Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής αλλά ο Σεΐτι που το κτύπησε είδε τον αίλουρο Χαριτίδη να πέφτει στην γωνιά και να αποκρούει σε κόρνερ.
Κάποιες ακόμη ευκαιρίες της Λαυρεωτικής δεν είχαν αποτέλεσμα και στο τέλος ο Αχιλλέας πανηγύρισε την μεγάλη νίκη του…
Πολύ καλοί οι διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Χόικας, Σοφιάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Τσιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης (85' Λίλο), Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός (65' Σάλαρι), Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Θεοδώρου (50' Βαφειάδης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Χουσεΐν (65' Τζώρας), Μαρινάκης, Ακαρέτης (46' Απέργης), Παντελιάς, Χάλαρης, Σεΐτι, Μαραγκός, Μεντύ, Β. Γιαχάεβ, Βίλα.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money