Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ



Με δήλωσή του ο προπονητής της Μαρκό Γιώργος Παπαϊωάννου, έκανε γνωστή την απόφαση των δύο πλευρών να διακόψουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Στην δήλωσή του αναφέρει σχετικά: «Μετά από ενάμιση χρόνο συνεργασίας, ήλθε η ώρα να προχωρήσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάσθηκα πέρυσι κι εφέτος, από τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, διοίκηση και φιλάθλους που ερχόντουσαν στο γήπεδο να δουν την ομάδα. Ότι έγινε, έγινε για καλό... και προσωπικά κρατάω μια συνεργασία τίμια, ειλικρινή και δίκαιη.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σταύρο Φραγκάκο και Γιώργο Γαρείο για την στήριξή τους όσο διάστημα παρέμεινα στην ομάδα και πραγματικά ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα. Ακόμη, εύχομαι στον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Λάμπρου, στο τέλος της χρονιάς η ομάδα να έχει εκπληρώσει τους στόχους της και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Να προσθέσω απευθυνόμενος προς όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάσθηκα, ότι έχω πολύ θετικές αναμνήσεις και πάντα προσπαθούσα μέσα από την προπόνηση να τους περάσω αυτά που πίστευα. Τέλος, όσο διάστημα εργάσθηκα στην Μαρκό, το έκανα όσο επαγγελματικά μπορούσα. Καθημερινά, μέσα από πολύωρη και συνεχή προπόνηση. Η Μαρκό θα μείνει πάντα μέσα μου σαν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό κεφάλαιο (άλλωστε από εκεί ξεκίνησα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα)».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money