Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΜΑΡΚΟ 2–2


Το κτύπημα πέναλτυ του Δογάνη για το 2-2

Προηγήθηκε 2-0 η Μαρκό στα Γλυκά Νερά αλλά δεν πήρε παρά μόνο την ισοπαλία 2-2, καθώς οι γηπεδούχοι με τον Αλβέρτο Παπαδάκη για πρώτη φορά στον πάγκο τους, κατάφεραν να βελτιωθούν στο β’ ημίχρονο και να ισοφαρίσουν. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, πνέουν μένεα κατά του διαιτητή, που έδειξε 8 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτες σε παίκτες της Μαρκό ενώ «προστάτευσε» σε συγκεκριμένες φάσεις παίκτες (όπως ο Δογάνης και ο Βάρδας) των Γλυκών Νερών…
Η Μαρκό ήταν εμφανώς καλύτερη στο α’ ημίχρονο και τα Γλυκά Νερά στο β’ μέρος. Το 0-1 πέτυχε με «γυριστό» σουτ ο Τσετβερίκοβ στο 23’ και το 0-2 ο Ζατσελλάρι με σουτ αμέσως μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’).
Το 1-2 έγινε στο 74' με πλασέ του Λαναρά και το 2-2 στο 85' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Δογάνη (χέρι αμυντικού σε σουτ του Κουφοκώστα). Η Μαρκό ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πλίτση στο 87' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μέτριος ο διαιτητής Πανούτσος. Καλοί οι βοηθοί Τσαλίκογλου, Κάλλης. Ο μέχρι χθες προπονητής της Μαρκό Γιώργος Παπαϊωάννου, έκανε εξοργισμένος την ακόλουθη δήλωση για τον διαιτητή: «Ήταν μια απαράδεκτη διαιτησία. Η Μαρκό, χωρίς να είναι το τόσο δυναμικό συγκρότημα, δέχθηκε 9 κάρτες μαζί με την ακατανόητη κόκκινη, ενώ ο Δογάνης με συνεχείς αντιαθλητικές ενέργειες και ο Βάρδας σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα επί του Ζατσελλάρι στο β’ ημίχρονο, δεν απεβλήθησαν! Ας προβληματισθεί η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. Ο κ. Πανούτσος ήταν προκλητικός».
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Συμβουλίδης (73' Νάνος), Πανάγου, Βατίστας, Μιχελής, Γιαννούλης, Αλεξίου, Βάρδας, Μπέντας (60' Κουφοκώστας), Δογάνης, Λαναράς.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Κακαγιάς, Τσετβερίκοβ, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής, Ζαφειρόπουλος, Μινάι, Σκόρδας, Βασιλός (92' Μοιρασγεντής), Ζατσελλάρι (89' Πριονίδης), Λέμε (80' Κοντογιάννης).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money