Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–2


Πανηγυρισμός παικτών του Αφιδναϊκού

Αν και προηγήθηκε δύο φορές ο Αφιδναϊκός, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές. Στο 12’ ο Καναβόγιαννης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Νικολάου, πέτυχε το 0-1. Η απάντηση ήλθε στο 35’ με γκολ από καλή θέση εντός περιοχής του Γιώργου Μπαλόκα (1-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας συνεχίσθηκε στο ίδιο μοτίβο, καθώς ο Αφιδναϊκός με οργανωμένη αντεπίθεση στο 70’ έκανε το 1-2. Σκόρερ και πάλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ηλίας Καναβόγιαννης, μετά από ασίστ του Τσαγκαράτου. Άμεση ήταν η απάντηση του Ωρωπού, με πέναλτυ που κέρδισε ο Αμπάζι, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαγεωργίου (2-2).
Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού ο Ωρωπός πίεσε και είχε ευκαιρίες με σουτ του Μίχα και του Παπαγεωργίου αλλά ο πάντα έτοιμος Μορφονιός, απέκρουσε κι έσωσε την ομάδα του! Επίσης, στο 85’ «έκοψε» πάνω στην γραμμή τέρματος ο Δήμας, σε γύρισμα του Παπαγεωργίου. Λίγο πριν την λήξη απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσαγκαράτος για καθυστέρηση. Μετά την λήξη του αγώνα απεβλήθη και ο Αλιάι για αντιαθλητική συμπεριφορά στον Μορφονιό.
Διαιτητές: Μανιώτης – Σπυρόπουλος, Δ. Τζαφόλιας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Σωτ. Μπαλόκας (55’ Ευφραιμίδης), Αμπάζι, Σκαρμούτσος, Μπραχιμάι, Αλιάι, Παπαγεωργίου, Γ. Μπαλόκας, Φιλλής, Μίχας, Κανάρης (74’ Μήτρου).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Γκιόλλα, Ε. Άλι, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου (75’ Κιουρκατιώτης), Ζουβερέλλης, Δήμας, Μπεκάι (80’ Τσαγκαράτος), Διακονιαράκης, Καναβόγιαννης, Καράμπελας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money