Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–2


Φάση του αγώνα

Δυνατή αναμέτρηση έγινε στην Βάρη και οι αντίπαλοι Αστέρας και Κρυονέρι ήλθαν ισόπαλοι 2-2. Λίγο πριν λήξει το α’ ημίχρονο (45’) συγκρούσθηκε ο Κολονέρος με τον τερματοφύλακα Μαρινάκη και ο παίκτης του Κρυονερίου έσπασε την κλείδα του. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές, καθώς ο Κολονέρος λιποθύμησε στο φορείο από τους πόνους και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας από τον γενικό αρχηγό της ομάδας του κ. Πολυμερόπουλο, με την πρώτη διάγνωση να αναφέρει συντριπτικό κάταγμα κλείδας. Υπολογίζεται ότι θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους τουλάχιστον για δύο μήνες! Οι συμπαίκτες του αλλά και η οικογένεια του Αστέρα Βάρης, ευχήθηκαν στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Κρυονερίου Γιάννη Κολονέρο ταχεία ανάρρωση.
Πολύ νωρίτερα, στο 15’, ο Κολονέρος άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ (0-1). Το Κρυονέρι έπαιξε με αντεπιθέσεις και σημείωσε κι άλλο γκολ με τον Βαμβάτσικο, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Ο Αστέρας διατήρησε σε μεγάλο διάστημα την υπεροχή και ισοφάρισε στο 25' με τον Κοτζάι (1-1). Στο 35’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντόνης και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Αλλά και πάλι, ο Αστέρας γύρισε το ματς και προηγήθηκε 2-1 στο 60' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κατσούγκρη (ανατροπή εντός περιοχής). Όμως, το Κρυονέρι στο 75’ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Καμαρίτη σε κόρνερ του Ζερμπίνη (2-2). Το τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την υπεροχή, είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο τέρμα ενώ σουτ του Ζερμπίνη στο 83' τράνταξε το δοκάρι του Μαρινάκη.
Καλοί οι διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Ρούντος, Καραθανάσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Βεϊόγλου (75’ Κουτρομάνος), Ντόνης, Ιωσήπου, Καραγιάννης, Μερκούρι (65’ Γκιέργκι), Κατσούγκρης, Γκολέμης (85’ Μπεκιάρης), Κοτζάι, Ιβάνοφ.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Μ. Παπαδόπουλος): Βαζ. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Κανταρέλλης (46’ Καμαρίτης), Άννινος, Κολονέρος (46’ λ.τρ. Μανασίδης), Αγγελιδάκης (70’ Νικ. Μανουσάκης), Ζερμπίνης.
Ο Κολονέρος μεταφέρεται με το φορείο εκτός γηπέδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money