Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4-1

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ (ΑΟΦΑ) – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–0
Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι ντέρμπυ της Βάρης, που κύλησε με υπεροχή της Αρτέμιδος αλλά χωρίς φάσεις και ευκαιρίες για γκολ.
Ο ΑΟΦΑ κατέβηκε με σαφώς αμυντικό προσανατολισμό, κι έβγαλε το 90λεπτο χωρίς σοβαρά λάθη, με τον Γαμπιεράκη να επεμβαίνει μόλις μια φορά, στο 65’, σε κοντινό σουτ του Διαμάντη. Βέβαια, ήταν ακίνδυνος επιθετικά, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλλα στο κέντρο του γηπέδου και να εκμεταλλευθεί την καλή εμφάνιση του Κυπαρίσση και του Αγάλου. Στα υπέρ της ομάδας της Βάρης, ήταν η απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του στον αγώνα, γεγονός δύσκολο να επιτευχθεί…
Η Άρτεμις, ομάδα με σαφώς περισσότερες δυνατότητες, διατήρησε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι αλλά ήταν εντελώς φλύαρη. Απείλησε σοβαρά μόνο δύο φορές, καθώς φάνηκε ότι δεν είχε λύσεις απέναντι στην άριστα στημένη αμυντικά ομάδα του ΑΟΦΑ.
Επιπλέον, από το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι παίκτες και ο προπονητής της Αρτέμιδος -με ελάχιστες εξαιρέσεις- έδειξαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, εριστικοί και αμφισβητίες σε κάθε απόφαση του διαιτητή! Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε επαφή παίκτη του ΑΟΦΑ με την μπάλλα, φώναζαν όλοι μαζί (και οι φίλοι τους στην εξέδρα) για χέρι, γεγονός που συνέβη 15-20 φορές στην διάρκεια του αγώνα…
Ευτυχώς οι παίκτες του ΑΟΦΑ παρέμειναν ψύχραιμοι ενώ η διαιτητική τριάδα συνέχισε ανεπηρέαστη. Ο διαιτητής χαρίστηκε τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις και δεν τιμώρησε βάσει κανονισμού παίκτες των φιλοξενουμένων, που είχαν ήδη κάρτα! Περιορίσθηκε μόνο στην αποβολή -μετά την λήξη του αγώνα- του Σερμαγιά, για εξύβριση (απευθείας κόκκινη).
Οι διαιτητές Δατσέρης – Πειρασμάκης, Καστρινάκης αντιμετώπισαν την ανεξήγητη δυσπιστία των φιλοξενουμένων, χωρίς να υποπέσουν σε κάποιο κομβικό λάθος. Το πέναλτυ για το οποίο διαμαρτύρεται η Άρτεμις, ήταν ακούσιο, σε σουτ από μισό μέτρο…
ΑΟΦΑ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (65’ Τουρπέτας), Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Σώκος, Τσαξιρλής (90’ Δ. Βλάχος), Θεοδοσιάδης, Αγάλου, Μαντάς, Κυπαρίσσης (78’ Μπεκιάρης).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Καρύμπας, Αβδελάς, Σερμαγιάς, Βετουλαδίτης, Στουραΐτης, Μπαταβάνης, Χερμάρι (88’ Τζέγια), Νικολέας (65’ Μητσιώνης), Φυτιλής, Τσουκαλάς, Διαμάντης (75’ Κόλλιας).
ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία στον αγώνα Φοίβου Βάρης–Αρτέμιδος 0-0, εξέφρασε ο πρόεδρος της Αρτέμιδος Μάριος Λαμπρόπουλος, που έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας και να καταγγείλουμε τον Δατσέρη και τους βοηθούς του στην διοίκηση της Ένωσης. Αδικηθήκαμε κατάφωρα. Δεν ζητάμε εύνοια. Θέλουμε να μας παίζουν 50-50 και στην συνάντηση με τον Φοίβο δεν μας έπαιξαν έτσι. Γι’ αυτό είμαι ενοχλημένος».
Ο παράγων της Αρτέμιδος διαμαρτύρεται και κατηγορεί τον Δατσέρη ότι δεν καταλόγισε πέναλτυ σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων ενώ λίγο νωρίτερα (σε άλλη φάση) δεν έδωσε και φάουλ εκτός περιοχής (σε πλεονεκτική θέση), επίσης σε χέρι αμυνόμενου! Επιπλέον, τον κατηγορεί ότι δεν είχε συνεργασία με τους βοηθούς του Πειρασμάκη και Καστρινάκη, καθώς σε ελάχιστες περιπτώσεις υπήρξε ταύτιση υποδείξεων διαιτητή και βοηθών! «Ο Δατσέρης με τις αποφάσεις του έδειξε λίγος», κατέληξε ο κ. Λαμπρόπουλος. 

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–1
Ευρεία νίκη του Αετού Πικερμίου, που ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας!
Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα ο διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει 3 πέναλτυ, λόγω της επιπολαιότητας των παικτών… Δύο υπέρ του Αετού κι ένα υπέρ της Δόξας Α.Α.
Το 1-0 πέτυχε  ο Φρίγγης με πέναλτυ.
Λίγο αργότερα, ο Γκιντίδης εκτέλεσε δεύτερο πέναλτυ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σοφιάνοβ.
Το 1-1 έγινε στο 20’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Νταλάνι (το κέρδισε ο Νερούτσος).
Τα 3 υπόλοιπα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν στο β’ μέρος οι Μερκούρης, Γκιντίδης και Τσέρμος.
Στο 85' τραυματίσθηκε σοβαρά ο Κωτσαδάμ κι απεχώρησε, με αποτέλεσμα η Δόξα Α.Α. να αγωνισθεί με 10 παίκτες το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μαραγκού, Σπίθας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Γκούτσιας, Γιακουμέλος, Κονταρίνης, Φρίγγης, Λαμπρόπουλος, Γκιντίδης, Αναστασίου, Βλασσόπουλος, Κιλιμτζίδης, Μερκούρης, Μαρκάτος. Αναπληρωματικοί: Τσέρμος, Μοιρώτσος, Καραγιάννης, Κολάζας, Αγγελάκος, Ρέτζιος, Κοντογιάννης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Βολιώτης): Σοφιάνοβ, Κορμπάκης, Νερούτσος, Μουστάκας, Κούταντζης, Κάσσης, Βλάμης, Σταυγιαννουδάκης, Κολονίκης (37’ λ.τρ. Δάππας), Νταλάνι (65’ λ.τρ. Μάρκου), Ρούσσος (75’ Κωτσαδάμ). Αναπληρωματικοί: Μπίκλης, Τσούδης, Κωτσαδάμ, Δαμίγος, Γαβαλάς, Δάππας, Μάρκου.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 6–0
Ο Γέρακας δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα με αντίπαλο τον Αστέρα Γλυκών Νερών. Επικράτησε με 6-0 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.
Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Δελάρδας με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής (1-0). Στο 26' ο Λάζ. Βλαχιώτης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο Δελάρδας στο 47’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-0, ενώ στο 64' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ ο Βεντούρης πέτυχε το τέταρτο γκολ (4-0).
Το 5-0 σημείωσε ο Δελάρδας με πλασέ στο 84', ολοκληρώνοντας το δικό του χατ-τρικ, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Ν. Καλούδης. Ο κορυφαίος του αγώνα Δελάρδας, εκτός από τα τρία γκολ που πέτυχε, είχε και δύο δοκάρια!
Διαιτητές: Περδίκης – Ν. Κορωνιάς, Μπέκας.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης (60' Μηλιώνης), Καρλατήρας, Γιάν. Βλαχιώτης, Ζούρας, Βεντούρης, Δελάρδας, Λάζ. Βλαχιώτης (75' Μανιμανάκης), Ν. Σταύρου (46' Ν. Καλούδης), Τσουράκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Καλογεράκος): Σκούφος, Ταμπάκος, Κανλήογλου, Βασιλάκος, Συνιόρος (76' Παπαγεωργίου), Μαυροειδής, Μπαρλίκας, Ντούμη, Γιαννακέλλης, Νάσιος (55' Γαλάκος), Πολίτος (46' Αθανασίου).

Αμφιάραος_πανηγυρικό
* Στον Κάλαμο, ο Αμφιάραος νίκησε στο τοπικό ντέρμπυ το Συκάμινο με 1-0. Οι γηπεδούχοι παρουσιάσθηκαν «ψυχωμένοι» στο β’ ημίχρονο και πέτυχαν το πολύτιμο τέρμα που έκρινε το παιχνίδι με τον Νίκο Ράπτη ενώ είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ νίκης. Πάντως, την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, είχε το Συκάμινο με κεφαλιά του Σακαράκα, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της, προ κενής εστίας, σούταρε άουτ!









* Στο Πολυδένδρι, το γειτονικό ντέρμπι Μαύρου Αετού και Νίκης Δροσιάς εξελίχθηκε σε δυνατό ματς με αρκετές φάσεις. Οι αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Ηλίας Κανέλλος του Μ. Αετού, διατηρώντας το «μηδέν» για την ομάδα του.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0-0: Η απόκρουση πέναλτυ του Κανέλλου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money