Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ



Έντονη διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΑΝΑ εξέδωσε η διοίκηση των Γλυκών Νερών, σχετικά με την διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου αλλά και για τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας του συλλόγου. Οι διοικούντες τα Γλυκά Νερά ζητούν ακρόαση από το Δ.Σ. της Ένωσης, για να εκθέσουν τις απόψεις τους.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση – διαμαρτυρία αναφέρονται τα εξής, με τίτλο «Στο ίδιο έργο θεατές»: «Για άλλη μια φορά ο Α.Ο. Γλυκών Νερών βρίσκεται στο ίδιο έργο θεατής, απέναντι στην διαιτησία. Σας αναφέρουμε, λοιπόν, αναλυτικά τα σπουδαιότερα γεγονότα που έκριναν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου.
1. Στο α’ ημίχρονο ο επόπτης κ. Λάμπρου, σταμάτησε ως οφ-σάιντ (ενώ δεν ήταν) τον παίκτη μας Κουτρομάνο, ο οποίος βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, κι ενώ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο.
2. Στο πέναλτυ του Αγ. Στεφάνου (1-0), ο ίδιος επόπτης βρισκόταν εκτός φάσης 5 μέτρα, με αποτέλεσμα να χάσει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, που ήταν σε θέση οφ-σάιντ.
3. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, εμφανέστατο χέρι εντός της μικρής περιοχής, αγνοήθηκε από τους άρχοντες του αγώνα. Φανταστείτε ότι σύσσωμοι οι φίλαθλοι γελούσαν με την συγκεκριμένη απόφαση. Σημειώνουμε ότι οι αντίπαλες ομάδες, δεν χρειάζονται την βοήθεια του εκάστοτε διαιτητή για να κερδίζουν.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Γλυκών Νερών ζητάει στο προσεχές συμβούλιό σας να κληθεί για να διαμαρτυρηθεί, για τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας του συλλόγου μας.
Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι η Διοίκησή μας θα προσπαθήσει να προστατεύσει την ιστορία του Συλλόγου μας, με κάθε νόμιμο τρόπο. Φυσικά σας επισημαίνουμε πάλι -για πολλοστή φορά- την απογοήτευση των φιλάθλων και παραγόντων μας, ότι τέτοιες ενέργειες έχουν ως αποτέλεσμα την απαξίωση και αδιαφορία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο καλούμεθα να υπηρετήσουμε με ανιδιοτέλεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money