Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ



Η κυρία Μαραγκού ορίσθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να διαιτητεύσει (ως διαιτητής την φορά αυτή) τον Αετό Πικερμίου, στο Λαύριο με τον Παλλαυρεωτικό (ένα δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι). Όμως, δεν φαίνεται να ανησυχεί η Επιτροπή Διαιτησίας ούτε ο Ηλίας Μικρόπουλος, ομάδα επιρροής του οποίου είναι ο Αετός! Άλλωστε, οι ορισμοί των διαιτητών σε αρκετές περιπτώσεις συνεχίζουν να είναι ακριβώς στην λογική της απελθούσης Επιτροπής (θυμίζουμε, με επίσημα μέλη Ντάφλο, Σούλο και αφανές τον Μικρόπουλο).
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ηλ. Μικρόπουλος παρέα με τον Δημ. Γιαρένη, οργανώνουν την νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ένωσης τον επόμενο Ιούνιο (τρομάρα τους)! Αυτός είναι και ο λόγος που τηλεφωνεί ο ένας απ’ αυτούς σε διάφορους παράγοντες ομάδων και τους προτείνει να προχωρήσουν τα σωματεία σε συμφωνία δημιουργίας μεταβατικού διοικητικού σχήματος (μέχρι τον προσεχή Ιούνιο), με πρόεδρο τον Βαγγέλη Τσεβά, ο οποίος μάλλον δεν τους έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα (εκτός κι αν τον έπεισαν)…
Τα σωματεία επιμένουν στην προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ώστε να απαλλαγούν από την περίεργη διοικητική αντίληψη που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο στην ΕΠΣΑΝΑ, βάσει της οποίας η Ένωση διανύει περίοδο έντονης κακοδιοίκησης, όπως την χαρακτηρίζουν σωματεία–μέλη αλλά σε ιδιαίτερες συζητήσεις και μέλη της Ομοσπονδίας του αθλήματος.
Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση στην ΕΠΣΑΝΑ από 3-4 στελέχη μιας διοίκησης υπό ευρεία αμφισβήτηση, που προσπαθεί να φέρει «τα πάνω κάτω» και να διαλύσει ό,τι καλό έχει γίνει εδώ και 10 χρόνια! Η αίτηση των 35 σωματείων για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ακόμη εκκρεμεί ως προς τον ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της, αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη (10 ή 11/11) θα ορισθεί η ημερομηνία της για τις 19 ή 20/11.
Στο μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος του Κουβαρά και σημερινό βασικότατο στέλεχος της διοίκησης της Μαρκό Θανάσης Λάμπρου, έχει γίνει το πρόσωπο αναφοράς όσων ασχολούνται με τα κοινά της Ένωσης, επειδή η (αρχικώς φίλα προσκείμενη προς αυτόν) παρούσα διοίκηση, τον «απομάκρυνε» από θέση μέλους της Τεχνικής Επιτροπής! Σιγά την υπόθεση, που δίνουν τόση σημασία… Τα μέλη των Επιτροπών είναι γνωστό ότι ανακαλούνται οποιαδήποτε στιγμή θελήσει κάθε διοίκηση να ενισχύσει ή να αλλάξει την σύνθεση κάθε Επιτροπής. Πάντως, λέγεται εν είδει κουτσομπολιού, ότι η 4μερής (Αποστολίδης, Φλαμπούρης, Δεστούνης, Χρυσάφης) δέχθηκε πιέσεις από άλλα μέλη του παρόντος διοικητικού σχήματος, οι οποίοι επηρεάζονται από εξωθεσμικό παράγοντα, για να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του κ. Λάμπρου…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι δημιουργούν προσχηματικές καταστάσεις για να μην ακουστούν στην Γ.Σ. οι θέσεις και απόψεις των εμπλεκομένων στον διασυρμό της Ένωσης, με τις ενέργειές τους πετυχαίνουν το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money