Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…



Ύστερα από αλλεπάλληλες ακραίες τοποθετήσεις διαφόρων παραγόντων σχετικά με την διαιτησία του αγώνα Αήττητου Σπάτων – Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 2-1, που μόνο καλό δεν κάνουν στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, τα πνεύματα ηρέμησαν με την αποδοχή της πραγματικότητας που ανέδειξε με καταλυτικό τρόπο η κάμερα…
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής ζήτησε δημόσια συγνώμη για τις αρχικές δηλώσεις του με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στον συγκεκριμένο αγώνα.
Με τηλεφωνική του παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε ότι επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη για το ξέσπασμα που είχε, προσθέτοντας ότι λόγω της έντασης της στιγμής έχασε την ψυχραιμία του! Επιπλέον, είπε ότι λόγω της ίδιας έντασης, που τον επηρέασε, την «πλήρωσε» ο Δ. Γιαρένης, τον οποίο εκείνη την ώρα συνάντησε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται αυτός για την όποια κακή ημέρα βρεθεί ένας διαιτητής, όπως δεν ευθύνεται ο πρόεδρος μιας ομάδας αν κάποιος παίκτης του δεν βρεθεί σε καλή κατάσταση. «Ζητώ συγνώμη», κατέληξε ο Κ. Λεπατατζής.
Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δηλώσει ότι περιβάλλει με εμπιστοσύνη τους διαιτητές της Ένωσης, κι εξήγησε ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι και ικανοί διαιτητές, προτρέποντας την Επιτροπή Διαιτησίας να είναι πιο προσεκτική στους ορισμούς.
Πάντως, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του οικονομικού παράγοντα του Αήττητου Σπάτων Νίκου Κατσιγιάννη, αναφέροντας ότι θεωρεί απαράδεκτα όσα εκείνος είπε…
Ο γνωστός παράγοντας και χρηματοδότης του Αήττητου Νίκος Κατσιγιάννης, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα (3 αγωνιστικές τώρα) διάφορα "παπαγαλάκια" ομάδων, κάποιοι γραφικοί και κάποιοι που έπαιξαν παρολί στις εκλογές, βγαίνουν και φωνάζουν. Έχουμε να τους πούμε τα εξής: Με τον κ. Γιαρένη έχουμε χάσμα ομαδικών προτιμήσεων, με ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας (γιατί κάποιοι μιλάνε για χρίσμα προς τον Αήττητο). Βέβαια, όσο αντίθετοι και να είμαστε, δεν μπορούμε μην του αναγνωρίσουμε την σοβαρή δουλειά που κάνει μέχρι στιγμής στην Ένωση. Όσον αφορά τον κ. Γαλάνη, θέλουμε να τον συγχαρούμε για την διαιτησία του, η οποία κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν άριστη και ήταν εμφανής η πρόθεσή του να μοιράσει το καρπούζι στην μέση. Τώρα στις 2 φάσεις των πέναλτυ, θα δείτε ότι στο πρώτο υπάρχει πεντακάθαρη ανατροπή από τον τερματοφύλακα (και το δέχθηκε χωρίς καμιά διαμαρτυρία) ενώ στο 2ο πέναλτυ πολύ καλά κάνει και αγνοεί τον αρμόδιο βοηθό, γιατί η μπάλλα μετά το δοκάρι επιστρέφει προς την εστία από το πόδι του Νο 11 (Μπόσιος), κι όχι από παίκτη του Αήττητου, οπότε δεν υπάρχει κανένα οff-side. Στην συνέχεια, όπως φαίνεται από το slow motion, υπάρχει πεντακάθαρο χέρι του Νο 4 (Ποστόλης) και αποβολή. Ελπίζουμε ότι η Επιτροπή Διαιτησίας και οι διαιτητές δεν θα επηρεαστούν από τους διαφόρους γαβγίζοντες, που στόχο έχουν μόνο να διαμορφώσουν κλίμα εναντίον της ομάδας μας. Εμείς σαν Αήττητος, θα ζητήσουμε άδεια από την Ένωση να βιντεοσκοπούμε όλα τα ματς, έτσι ώστε να ξεβρακώνουμε όλα αυτά τα παπαγαλάκια όταν θα πιάνουν το όνομα του Αήττητου στο στόμα τους. Και με το θάρρος που μας διακρίνει, να παραδεχόμαστε και να κατακρίνουμε όταν τυχόν ευνοηθεί η ομάδα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money