Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–1



Με καλή απόδοση ο Παμπαιανικός σημείωσε την πρώτη του νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας επί του Παλλαυρεωτικού, που παραμένει χωρίς βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό κι από τις δύο πλευρές. Το ματς «άνοιξε» στο β’ μέρος, με τις ομάδες να έχουν 2-3 ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Τσιγάρας στο 68’ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Στο 85’ απεβλήθη ο Χατζής για εξύβριση του διαιτητή και στο 90’ ο Δρούγκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μπαλάγκα, Γκανέτσος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Α. Δεληγιάννης): Κάπα, Σπυρόπουλος (21’ Φετολλάρι), Ρόσι (13’ Μωραΐτης), Νικολαΐδης, Καυκιάς (64’ Μπαγιάστας), Πάνου, Μιχαηλίδης, Ασλάνι, Κ. Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Ζουμάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης, Χατζής, Σωτήρη (46’ Λοτσάρης), Δούβος, Δημήτρουλας, Κατσικώστας (66’ Κτίστης), Τσιγάρας (70’ Φράγκου), Γιαμάς.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟ
Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού Ανδρέας Δεληγιάννης δήλωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το βράδυ της Δευτέρας 3/10, η διοίκηση την έκανε αποδεκτή. Επικρατέστερος αντικαταστάτης φέρεται ο Νίκος Ζαγουρής, που ήταν και παλαιότερα στον πάγκο της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση του Παλλαυρεωτικού αναφέρει: «Σύσσωμη η διοίκηση ευχαριστεί τον προπονητή Ανδρέα Δεληγιάννη για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή πορεία, καλή συνέχεια και ...εις το επανιδείν. Η πόρτα του Παλλαυρεωτικού θα παραμείνει για πάντα ανοικτή και μακάρι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money