Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 8–2



Η Άρτεμις δεν υπολόγισε την αδυναμία του Κουβαρά και μετέτρεψε τον μεταξύ τους αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο… Στο στάδιο Σπάτων τα γκολ διαδέχονταν το ένα το άλλο, μέχρι να γίνει το εντυπωσιακό τελικό σκορ 8-2 (ημίχρονο 4-1)! Δύναμη ισχύος από πλευράς Αρτέμιδος, με 4 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη, ο αδύναμος Κουβαράς δεν άντεξε παρά μόνο λίγη ώρα παιχνιδιού στην αρχή, μέχρι να επέλθει η κατάρρευση από ελλείψεις και άλλα προβλήματα…
Από δύο τέρματα της Αρτέμιδος πέτυχαν οι Τσουκαλάς, Ράσα, Μυρτάι και Κανάκης. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Τσουκαλά και Φυτιλή. Ο Κουβαράς μείωσε σε 3-1 με τον Σερμπενιάδη και σε 8-2 με τον Λιάπη στην εκπνοή.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Μετακίδης, Ν. Κορωνιάς.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Παπακώστας, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Μπρέγκου (46' Βετουλαδίτης), Φυτιλής, Τσουκαλάς (55' Κόλλιας), Μυρτάι (55' Κανάκης).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μητρογιάννης): Καρύμπας, Λιάπης, Στουραΐτης, Σύρος, Χατζής, Κοντζιάς, Λευκάκης, Μικιδιρτσιάν (76’ Βουλισμάς), Σερμπενιάδης (80’ Ζαζάς), Ελέζι, Εφραιμίδης (62’ Κοντούλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money