Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–1



Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα της Δόξας Αγίας Άννας

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, κόλλησαν στην ισοπαλία. Την Νίκη Δροσιάς κράτησε ο τερματοφύλας Γκιόκας. Πολύ καλύτερη η Δόξα στο πρώτο ημίχρονο αλλά η Νίκη κράτησε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 5' ο Μουρούτης πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο 10' με αυτοθυσία ο Τσούπης έδιωξε την μπάλλα πριν πλασάρει ο Λιβαθινός μέσα από την περιοχή. Στο 14' πάλι ο Μουρούτης, μετά από καταπληκτικό συνδυασμό με τον Νταλάνι, έχασε τετ-α-τετ καθώς ο Γκιόκας έδιωξε σε.
Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Παναγιωτίδη, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτυ που κέρδισε ο Λιβαθινός (0-1). Στο 35' πάλι ο Γκιόκας έκανε τρομερή διπλή απόκρουση σε πλασέ του Βλάμη αρχικά και στην συνέχεια σε σουτ του Μουστάκα. Στο 39' η Δόξα ισοφάρισε 1-1 με πολύ δυνατό σουτ του Νερούτσου μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κορμπάκη.
Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά και στο 65' μετά από κάθετη πάσα του Νταλάνι, ο Μουρούτης βρέθηκε ξανά απέναντι στον Γκιόκα, ο οποίος πάλι απέκρουσε! Μοναδική ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 72' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωτσαδάμ, όταν βρέθηκαν 4 συμπαίκτες να διεκδικούν την μπάλλα στον αέρα και να μπερδεύονται μεταξύ τους…
Στο 88' ο Πάτσιος έβγαλε τον Νταλάνι τετ-α-τετ, αλλά ο βοηθός έχασε την φάση και υπέδειξε «φανταστικό» οφ-σάιντ.
Πολύ αγχωμένος ο διαιτητής Κ. Κορωνιάς και οι βοηθοί Δήμας-Τρίμης, έκαναν λάθη που δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Η Δόξα διαμαρτύρεται έντονα για το εις βάρος της πέναλτυ, όπως και για το οφ-σάιντ του 88'. Επίσης, για μη τήρηση του κανονισμού (κόκκινη κάρτα) στον Παναγιωτίδη, ο οποίος σε μία αψιμαχία απώθησε αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, επίσης, για το φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής, από το οποίο προήλθε το 1-1.
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Βλάμης, Νταλάνι, Κορμπάκης, Στρατής (60' Κωτσαδάμ), Παϊτέρης, Μουρούτης (75' Πάτσιος).
ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Πανδής): Γκιόκας, Σκριβάνος, Παναγιωτίδης, Χρ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Γιαβρής, Μαρώλιας (50’ Κλ. Μπέτσης), Θεοχάρης (65’ Πολύζος), Μηλιώτης, Λιβαθινός, Απ. Γκέσουρας (55’ Μητρόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money