Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 4–0


Πανηγυρισμός των πακτών των Καλυβίων

Τα Καλύβια σημείωσαν στο γήπεδό τους εύκολη νίκη με 4-0 επί της Δόξας Ποντίων Αχαρνών. Από την ώρα που οι γηπεδούχοι «μπήκαν» στο παιχνίδι (δηλαδή μετά το πρώτο τέταρτο) έπαιξαν καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να φανεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.
Στο 37′ με ατομική ενέργεια και σουτ, ο φορμαρισμένος Μάτι πέτυχε το 1-0. Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα για να σημειώσουν 3 ακόμη τέρματα απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη φιλοτιμία αλλά με πολλές ατέλειες. Στο 54’ μετά από προσπάθεια του Τσώκου από πλάγια θέση, ο Καραγιάννης πήρε την μπαλιά στο πέναλτυ και με πλασέ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (57’), μετά από κόρνερ του Καρελιώτη, ο Χριστόπουλος με προβολή από δύσκολη θέση διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του (3-0). Στο 62′ σκόραρε και ο Πλάκα, με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0! Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά η αστοχία και τα δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι δεν το επέτρεψαν. Τα Καλύβια τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής στο 75’ του Οικονομίδη για εξύβριση!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Φωστέρης, Περδίκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης (46’ Χάσκα), Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Τσομπανάκης, Κετέογλου, Καρελιώτης (65’ Δημητρακόπουλος), Πλάκα (65’ Οικονομίδης), Μάτι, Τσώκος.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλας, Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Κουλέπης, Ρούντος, Θεοδώρου (46’ Σονίδης), Βενετικίδης, Μαρτζέλος (59’ Παπαγεωργίου), Κωστούλας (64’ Τέγος), Μαβίδης, Χριστιανίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money