Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2-1



Νίκη (2-1) με ανατροπή σημείωσε γηπεδούχος ο Ολυμπιακός Λαυρίου επί της μαχητικής Μάχης. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η Μάχη προηγήθηκε μόλις στο 7’ και στην συνέχεια οπισθοχώρησε, αφήνοντας χώρο στον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και μεθοδικά «έκτισαν» την υπεροχή τους για να φθάσουν τελικά σε δίκαιη επικράτηση…
Φυσικά το παιχνίδι είχε πολλή δύναμη ενώ δεν έλειψε και η ένταση… Το πάθος του Ολυμπιακού ήταν μεγαλύτερο από εκείνο της Μάχης. Γι αυτόν τον λόγο η ομάδα του Λαυρίου έμεινε και με 10 παίκτες, όταν στο 80’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μουστόγιαννης για «απώθηση» αντιπάλου σε διεκδίκηση της μπάλλας.
Η Μάχη άνοιξε το σκορ στο 7’ με κοντινό πλασέ του Θανόπουλου σε σέντρα του Σωτηριάδη (0-1). Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απείλησε σε 3-4 περιπτώσεις, όπως στο 13' που ο Γκαβασιάδης έπιασε πλασέ το οποίο απέκρουσε ο Παππάς ενώ στο 35' πάλι ο Γκαβασιάδης είχε κεφαλιά ελάχιστα άουτ! Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ στο 26’ ισχυριζόμενοι ότι έγινε χέρι εντός περιοχής και στο 45’ έχασαν διπλή ευκαιρία με Έλενα και Τσίκλο (επενέβη σωτήρια ο Παππάς).
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λαυρίου έδειξε αποφασισμένος να «γυρίσει» το ματς. Στο 49' ισοφάρισε όταν μπήκε από πλάγια θέση ο Έλενας έπιασε διαγώνια σέντρα-σουτ και ο προωθημένος Μ. Καραγιάννης πρόλαβε κι έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 61' απείλησαν με σουτ του Θανόπουλου, που μπλόκαρε ο Κ. Καραγιάννης. Στο 63' ο Ολυμπιακός είχε νέα χαμένη φάση με πρωταγωνιστή τον Κοντογιάννη ενώ στο 70' ο Θανόπουλος έβγαλε τετ-α-τετ τον Σένε, αυτός πλάσαρε αλλά ο νεαρός Κ. Καραγιάννης απέκρουσε σε κόρνερ με δύσκολη επέμβαση (η μπάλλα κτύπησε και στο δοκάρι).
Στο 80’ απεβλήθη ο Μουστόγιαννης και στο 81’ μετά από κτύπημα κόρνερ, κέρδισε κεφαλιά ο Γκαβασιάδης και η μπάλλα έχοντας πορεία προς τα δίχτυα, κτύπησε στο χέρι του Καχόπουλου (πέναλτυ). Ο Μητροφάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ κι έδωσε την νίκη στην ομάδα του (2-1).
Δεν ήταν κακός ο διαιτητής Γαλάνης. Προσπάθησε, όπως και οι παίκτες των δύο ομάδων, να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο ματς και τα πήγε καλά, μαζί με τους βοηθούς του Μήταρη και Γουρνιά. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης (83’ Πρίφτης), Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος, Γκαβασιάδης (88’ Τσιώλης), Μουστόγιαννης, Έλενας (60’ Καρύδης).

ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος, Ραπτογιάννης (63’ Σένε), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής (82’ Κοροβέσης), Θανόπουλος, Νταής, Παπαδάκης, Μίχας (56’ Καρακοζίδης), Μουρούτης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money