Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–1





Μεγάλη νίκη του γηπεδούχου Νικολακάκη επί του ισχυρού Παλληνιακού με 2-1. Οι ομάδες είχαν την ίδια απόδοση και ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπυ. Ο Νικολακάκης είχε πάθος και ο Παλληνιακός σύστημα… Μόνο που το σύστημα υπετάγη στο πάθος… Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σπουδαίες φάσεις. Στο 35’ ο Πιτσούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Αραχωβίτης έδιωξε, με την μπάλλα να κτυπά από επάνω στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο β’ μέρος ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος και είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Κοβάνη, καθώς προσπαθούσε δυναμικά ν’ ανοίξει το σκορ. Όμως, ο Νικολακάκης στο 75’ (αφ’ ότου μπήκε στο παιχνίδι ο Καβάσης) πήρε την «μπουκιά» από το στόμα των φιλοξενουμένων, όταν ο Αραχωβίτης απέκρουσε προσωρινά σουτ του Πιτσούνη και ο επερχόμενος Καβάσης με διπλή προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 1-0. Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες και οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν ψυχολογικά. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά (80’) και ο Κουμουλίδης (στο πρώτο δοκάρι) με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ του Καλλέρη, σημείωσε το 2-0 «κλειδώνοντας» την νίκη υπέρ του Νικολακάκη. Στην εκπνοή του παιχνιδιού (90’) ο Παλληνιακός μείωσε με πλασέ του Μπούρα, που βγήκε τετ-α-τετ από κάθετη πάσα του Κοβάνη (2-1). Στις καθυστερήσεις (92’) απεβλήθη από τον πάγκο του Νικολακάκη ο Θεοδωρής…
Καλή η διαιτησία: Ελ. Αντωνίου – Ρούντος, Σοφιάς.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (84' Παπιδάκης), Πεΐδης, Καλλέρης, Κουμουλίδης, Εγιουρούμ (66' Καβάσης), Πιτσούνης, Κοτσώνης (55' Μουκάνης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης (76' Μπούρας), Υφαντής, Καστής (80' Γιαννόπουλος), Μαυράκης (75' Καββαδίας), Κυριόπουλος, Βυργιώτης, Κοβάνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money