Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–4



Φάση από τον αγώνα

Με καλή εμφάνιση και αποτελεσματική επίθεση, ο Σαρωνικός επεβλήθη με 4-1 του Αετού Πικερμίου στο γήπεδο Ραφήνας και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς απώλεια βαθμού!
Στην αρχή του παιχνιδιού ο γηπεδούχος Αετός έδειξε σημεία σωστής αντιμετώπισης του αντιπάλου αλλά γρήγορα η εντύπωση αυτή «έσβησε», καθώς ο Σαρωνικός πέτυχε το 0-1 στο 20’ με πλασέ του Χαρίτου (από πάσα του Κρυεμάντι) και στο 30’ το 0-2 με κεφαλιά του Παπαγιάνι σε σέντρα του Βελετάκου!
Οι γηπεδούχοι απογοητεύθηκαν κι εγκατέλειψαν την προσπάθεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Μπαίνοντας για το β’ 45λεπτο, οι παίκτες του Αετού ξαναπήραν το παιχνίδι «επάνω» τους αλλά δεν είχαν επιθετική ισχύ και τα όποια «τελειώματα» φάσεων ήταν ελλιπή… Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι -πιο πρακτικοί- έκαναν το 0-3 στο 57’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Βελετάκου (το κέρδισε ο Κρυεμάντι).
Ο Αετός μείωσε (1-3) με τον Καραβατάκη στο 62’ αλλά ο Χαρίτος έδωσε την «χαριστική βολή» σημειώνοντας το τελικό 1-4 στο 82'. Ο Σαρωνικός έβγαλε καλή αύρα στον αγώνα αυτό ενώ ο Αετός φάνηκε κουρασμένος (ίσως από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης) και ψυχολογικά «πεσμένος», ειδικά μετά το 0-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καραθανάσης, Μπαλάγκα.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Αρβανιτίδης, Κονταρίνης (41' Φράγκος), Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Τζέγια (51' Βατίστας), Μποϊμπέι (46' Κιλιμτζίδης), Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Μαλατάνος, Κατσίκης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Βελετάκος (70' Κοντογιαννόπουλος), Αλεξίου (87' Μετάνι), Χαρίτος, Κρυεμάντι, Τσομπανάκης (57' Ρέδι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money