Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1





Μεγάλο «διπλό» στην Ανθούσα, πήρε ο Ωρωπός από τους Νικητές. Ήταν παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες, καθώς οι συνθήκες διεξαγωγής δεν βοήθησαν (πολύς αέρας).
Στο α’ μέρος ο Ωρωπός είχε τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 10’ σουτ του Κ. Φιλλή μόλις άουτ, στο 22’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Κανάρη, απέκρουσε ο Παπαδογεωργάκης, στο 30’ προσπάθεια και σουτ του Λάπα άουτ και στο 42’ δυνατό σουτ του Βολιώτη, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαδογεωργάκης στην γωνιά του, σε κόρνερ.
Στο β’ ημίχρονο (67’) ο Λάπας πέτυχε το πολύτιμο γκολ, μετά από εκπληκτική ασίστ του Κ. Φιλλή (και την έξυπνη συμμετοχή στη φάση του αρχηγού Αμπάζι).
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν στα ίσια τους πιο έμπειρους αντιπάλους τους, δημιούργησαν τουλάχιστον 5 καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.
Οι Νικητές βελτιώνουν τη απόδοσή τους από αγώνα σε αγώνα και προωθούν νεαρούς ποδοσφαιριστές, δεδομένου ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ανδρικής ομάδας είναι τα 20 χρόνια, ενώ οι 15 από τους 24 παίκτες προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου!
Διαιτητές: Μπερέτας – Οικονόμου, Κουλοχέρης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Πανουσόπουλος, Τσόκος, Ξαγοράρης, Σταύρου, Γυφτέας (75' Ν. Λεμονής), Γεράνης (65' Μπλέτα), Σωτηρόπουλος, Θ. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Λάπας, Κανάρης, Κ. Φιλλής, Ευφραιμίδης, Γιουνάς (72' Εδ. Σκαρμούτσος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money