Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–2



Εξαιρετικό παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων ομάδων έγινε στον Κόκκινο Μύλο. Ο γηπεδούχος Αχιλλέας προηγήθηκε 2-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι του Κρυονερίου κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 (όλα έγιναν στο α’ ημίχρονο) και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ντογκοτάρι!
Οι συνεχείς εναλλαγές ενθουσίασαν τους θεατές του αγώνα, που από το πρώτο του λεπτό είχε ενδιαφέρουσες φάσεις…
Στο 4’ σε σέντρα από πλάγια, ο Τσάκαλος με εκπληκτικό «φαλτσαριστό» πλασέ, πέτυχε το 1-0. Πολύ γρήγορα (9’) ο Καραγιαννίδης εκμεταλλεύθηκε λάθος του Σιατραβάνη και σημείωσε το 2-0.
Το Κρυονέρι ανασυντάχθηκε κάπως και στο 17’ μείωσε (2-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μαμάκου (το κέρδισε ο Δημητρίου από τον Κονιαβίτη στην άκρη της περιοχής), ενώ στο 27’ ευτύχησε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό σουτ του πανέξυπνου Μαμάκου από το κέντρο του γηπέδου (2-2)!
Στο β’ ημίχρονο ο Αχιλλέας ήταν πιο δυνατός κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες να κερδίσει το ματς. Το Κρυονέρι βελτιώθηκε αγωνιστικά από την ώρα που μπήκε ως αλλαγή ο Ζερμπίνης αλλά τις καλές ευκαιρίες τις δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Στο 80’ ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε ο Χαλιβελάκης και ο Ντογκοτάρι απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ στο 88’ ο Καραγιαννίδης είχε τετ-α-τετ κι έκανε πλασέ, που έστειλε την μπάλλα στην ρίζα του δοκαριού!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Αναπλιώτης (75’ Μαραντίδης), Καραπαναγιώτης, Κονιαβίτης (55’ Τσαναχτσίδης), Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Καρβούνης (65’ Λυμπερόπουλος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Δ. Δεσύλλας (75’ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Κεφάλας (87’ λ.τρ. Χαμζάι), Παπαντζίμας, Δημητρίου (80’ Ρίζος), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money