Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–1



Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε η Ατλαντίς στην Νέα Μάκρη επί του τοπικού Εθνικού με 1-0, ύστερα από μέτριο παιχνίδι με εξαιρετικά δυνατό αέρα!
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπεροχή και μόνο από τύχη δεν πανηγύρισαν ένα τουλάχιστον γκολ! Αδικούνται από το αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και χρειάσθηκε να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να επικρατήσουν…
Στο πρώτο 45λεπτο ο Εθνικός ήταν πιο απειλητικός και είχε τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ωστόσο, ο έμπειρος τερματοφύλακας Σπ. Τσούνης, βρέθηκε σε εκπληκτική ημέρα και κράτησε όρθια την ομάδα του, με εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Στο β’ μέρος (51’) η Ατλαντίς σημείωσε γκολ με σκόρερ τον Φώσκολο, ο οποίος την ημέρα των γενεθλίων του, πέτυχε με υπέροχο σουτ το 1-0.
Παρά την ελαφρά βελτίωσή της, η Ατλαντίς δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά τον Εθνικό, που συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος καθώς πίεζε για την ισοφάριση. Όμως και πάλι ο Σπύρος Τσούνης έκανε το «θαύμα» του και με τρεις δύσκολες επεμβάσεις (οι δύο τετ-α-τετ), κράτησε το μηδέν στην εστία του, όπως και το πολύτιμο διπλό της ομάδας του!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Καραθανάσης, Πειρασμάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Ι. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Κονταρίνης, Αηδώνης, Ορ. Νικηφοράκης, Μποϊμπέι (83' Μπεκιάρης), Παππάς, Μερσιώτης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Τσούνης, Παππάς (46' Καγιάς), Παπαπέτρου (85' Σβόλης), Πούλιος, Πάσσαρης, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος, Φώσκολος, Χρυσάφης, Μπερέτης (46' Γκατεντασβίλι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money