Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΝΟΙΞΗ 0–1



Στιγμιότυπο από τήν συνάντηση των δύο ομάδων τον περασμένο Μάιο στα Καλύβια

Ύστερα από παιχνίδι με εναλλασσόμενη την υπεροχή, η Άνοιξη πέτυχε γκολ στο 92’, όταν ο Λαγαστής με τρομερό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Κόλλια και σημείωσε το 0-1.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Παιανίας και η Άνοιξη παρουσιάσθηκε βελτιωμένη συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις της. Τα Καλύβια δεν ικανοποίησαν για μια ακόμη φορά και δείχνουν να περνούν περίοδο κρίσης, καθώς δεν σημειώνουν τέρματα και δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα!
Ή Άνοιξη απείλησε την αντίπαλη εστία σε αρκετές περιπτώσεις και είχε τρία δοκάρια με το Θεοδώρου στο 34' και στο 88', όπως και με τον Λυγομένο στο 80'.
Τα Καλύβια δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Διαιτητές: Πανούτσος – Χριστόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τσομπανάκης): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μίκο, Τσομπανάκης, Μασουράκης, Θαν. Δημητρακόπουλος (13' Χρ. Δημητρακόπουλος, 67' Μάτι), Καρελιώτης, Δημ. Οικονομίδης, Αντ. Οικονομίδης, Ι. Αλεξίου, Χριστόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιοδάμπαλης (85' Κολώτας), Ζώτος, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μπουσδέκης (79' Κυριλής), Θεοδώρου, Λαγαστής, Λυγομένος, Λυμπερόπουλος (50' Δαρζέντας).
* Διπλή μεταγραφική ενίσχυση ανακοίνωσε η Άνοιξη, που απέκτησε δύο πολύ έμπειρους παίκτες, προερχόμενους από το Κρυονέρι. Τον 35χρονο στόπερ Ελούνα Αμπέλε Κόλμπερ και τον 40χρονο μέσο Ηλία Χουζούρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money