Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–0



Ο Παθιακάκης συνεχίζει την ξέφρενη (και αήττητη) πορεία του, κι έφθασε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την νίκη του επί του αξιόμαχου αλλά άτυχου Σαρωνικού με 1-0.
Ο αγώνας του γηπέδου Αγ. Στεφάνου εξελίχθηκε αμφίρροπος και οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την φόρμα που διανύουν με το γκολ του Τζάου στο 65’ που τους έδωσε και την νίκη στο κρίσιμο παιχνίδι.
Ο Ηλίας Λάζαρης στο ντεμπούτο του ως προπονητής του Σαρωνικού, έστησε πολύ καλά την ομάδα του αλλά ατύχησε να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα οι επιθετικοί του, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες. Πάντως, για πληροφόρηση όσων ενδιαφέρονται, ο Ηλ. Λάζαρης δεν κατάφερε να μεταγραφεί ως παίκτης από την Αρτέμιδα στον Σαρωνικό, διότι η Άρτεμις αρνήθηκε να του δώσει το δελτίο του!
Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν αλλά βρήκαν τρόπο να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Γκόντα, Γουρνιάς.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Τζάος (46' Γκέος), Κόκα (70' Ρακιτζόπουλος), Τσίγκος, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος, Αρβανιτάκης, Φωτιάς, Βουρτσάνης, Αγγελίνας (55' Κατσαντώνης), Ασημάκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Παπαδόπουλος (46' Ναυπλιώτης), Ζουμπουρλής, Κετέογλου (83' Καραγιάννης), Μετάνι, Κοέχλερ, Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money