Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 3–0


Ο Ραμνούς ήταν καλύτερη ομάδα τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Νικολακάκης είχε τους παίκτες και την ωριμότητα για να κερδίσει με 3-0!
Με τον Νίκο Πατσιαβούρα τεχνικό σύμβουλο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καταπληκτικές ευκαιρίες (τετ–α–τετ) για να σκοράρουν στο διάστημα του α’ ημιχρόνου!
Πάντως, στο 33’ ο τερματοφύλακας Στέφ. Κόλλιας απέκρουσε προσωρινά σουτ του Καβάση και ο επερχόμενος Καλλέρης άνοιξε το σκορ (1-0). Επίσης, ο Καβάσης είχε και δοκάρι στο 40’.
Οι γηπεδούχοι υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και ο προπονητής τους Μιχάλης Βλάχος αναγκάσθηκε να κάνει 3 αλλαγές στην ανάπαυλα… Έτσι, ο Νικολακάκης βελτιώθηκε και στο 60’ ο Καβάσης είχε και δεύτερο δοκάρι ενώ αμέσως μετά (62’) ο Εγιουρούμ πέτυχε το 2-0.
Ο Ραμνούς κέρδισε πέναλτυ στο 65’ που εκτέλεσε ο Κων. Κόλλιας αλλά απέκρουσε με ετοιμότητα ο νεαρός γκολκήπερ Κατσανός!
Το τελικό 3-0 έγινε στο 88’ πάλι από τον Εγιουρούμ.
Με λάθη οι δαιτητές Μανιώτης – Βάλλας, Πολυχρονιάδης.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσανός, Τσαπανίδης, Δημάκης, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας, Τέρζιεφ (46’ Κατσάρας), Καλλέρης, Μουκάνης (46’ Λαζαρίδης), Καβάσης, Κούλε (46’ Βλαντόιου), Εγιουρούμ.

ΡΑΜΝΟΥΣ: Στεφ. Κόλλιας, Γρίβας, Ελ. Κόλλιας, Βλασσόπουλος, Δημ. Κόλλιας, Ν. Χαμάμης, Γκίκας (70’ Κληρονόμος), Μερκούρης, Μέξης (72’ Γρίβας), Χατζηανδρέου, Κων. Κόλλιας, Ραπτογιάννης (60’ Σαμανίδης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money