Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0


Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο φιλοξενούμενος Άρης Βούλας είχε μεγαλύτερη κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλλας, καθώς ο Διόνυσος περίμενε να εκμεταλλευθεί τις αντεπιθέσεις του.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, με δοκάρι στο 20’. Ο Διόνυσος στο ίδιο διάστημα, διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του Σιδηρόπουλου εντός περιοχής από τον τελευταίο αμυντικό του Άρη, ωστόσο ο πολύ καλός διαιτητής Κορδολαίμης έδειξε την συνέχεια του παιχνιδιού.
Στο β’ ημίχρονο έγινε εντυπωσιακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Άρης Βούλας είχε τρεις περιπτώσεις τετ α τετ, τις οποίες εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Πετράκης! Και ο Διόνυσος με την σειρά του είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Σιδηρόπουλο και τον Καρατσίκο (σουτ από το πέναλτυ με τον τερματοφύλακα Μανέα εκτός θέσης, σύρριζα άουτ).
Το παιχνίδι τελείωσε με πίεση του Άρη Βούλας, όταν ο Διόνυσος έπαιζε ουσιαστικά με 10 παίκτες, επειδή τραυματίσθηκε ο Τορλαχίδης, ο οποίος έμεινε στο παιχνίδι εξ ανάγκης αφού είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.
Άριστη η διαιτησία των Κορδολαίμη – Μπουξμπάουμ, Κυριακόπουλου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος, Ράλλης (75’ Ζερμπίνης), Σπανουδάκης (50’ Στεφανίδης), Καρατσίκος, Σιδηρόπουλος (67’ Παξιμάδης), Δρόσος, Αλεξανδρόπουλος.
ΑΡΗΣ: Μανέας, Σιδερόπουλος, Τσιαγκάνης, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Κυριακίδης (71’ Βεϊζάι), Γιονγκσούνγκ (46’ Διγενής), Φώσκολος, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος (86’ Ι. Σταθάκης), Μήτσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money