Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»!






Την πίκρα της ήττας των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Εθνικού Νέας Μάκρης από την Δόξα Κορωπίου με 1-0, την περασμένη Κυριακή στο Κορωπί, γλύκανε η πολύ καλή υποδοχή που επιφύλαξε η γηπεδούχος ομάδα του Κορωπίου, στην ομάδα της Νέας Μάκρης!
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Εθνικού Πέτρου Ρουγγέρη, «η Δόξα με την υποδοχή που επιφύλαξε στον Εθνικό, αναβάθμισε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα μετέφερε ισχυρό μήνυμα ότι ο αθλητισμός προηγείται και ότι ο πρωταθλητισμός έπεται ως φυσική συνέπεια». Πρόσθεσε στην δήλωσή του ο κ. Ρουγγέρης: «Ταυτιζόμαστε απόλυτα με το πνεύμα του συγκεκριμένου συλλόγου, κι επιφυλασσόμαστε στον β’ γύρο ν’ ανταποδώσουμε τα ανάλογα»!

ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Νέος άνεμος δημιουργίας πνέει στον Εθνικό Ν. Μάκρης, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος και παλιός ποδοσφαιριστής του Πέτρος Ρουγγέρης, ο οποίος υποστήριξε ότι η εφετινή χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες για τον σύλλογο.
Η ανδρική ομάδα παρέμεινε στην Α’ τοπική κατηγορία, παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε η νέα διοίκηση που ανέλαβε στις 13/3/14. Υπάρχει η ελπίδα ότι κι εφέτος ο Εθνικός θα πετύχει την παραμονή του στην ίδια κατηγορία, με την διαφορά όμως ότι εφέτος η ομάδα είναι εμπλουτισμένη με αρκετά παιδιά των ακαδημιών της.
Επίσης, εφέτος ο Εθνικός διαθέτει για πρώτη φορά στην ιστορία του, ομάδες υποδομών όλων των ηλικιακών γκρουπ. Για την επιτυχία αυτή, ο κ. Ρουγγέρης εκθείασε τις υπερπροσπάθειες του προπονητή Λ. Ζορμπά, του μέλους της διοίκησης Ι. Ανδριά και της «ψυχής» της ομάδας Χ. Μαγγίνα.
Ακόμη, η σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στην ομάδα στίβου του Εθνικού, με προπονητή τον Παναγιώτη Πασχάλη, είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των αθλητών στον αριθμό 220! 
Η νέα διοίκηση του συλλόγου πιστεύει στον σωστό αθλητισμό, το «ευ αγωνίζεσθαι», το «αθλητισμός για όλους». Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό συνέταξε –πρωτοτυπώντας- κανονισμό λειτουργίας του σταδίου, όπως και εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, όλων των ομάδων του σωματείου... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money