Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΜΑΡΚΟ 3–1

Φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Μαραγκό 

Πιο δύσκολη νίκη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, πέτυχε ο γηπεδούχος Πρωτέας επί της μαχητικής Μαρκό με 3-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Η απόδοση των γηπεδούχων δεν ήταν καλή ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας και δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά αμυντικά τους πήγαν όλα στραβά και δικαιολογημένα δεν κατάφεραν ούτε την ισοπαλία...
Η Μαρκό προηγήθηκε (0-1) στο 26’ με κεφαλιά του Κάλη, σε καθυστερημένη έξοδο του Θωμόπουλου. 
Νωρίτερα είχαν χαθεί καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν ενώ στο 23’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο αρχηγός του Πρωτέα Κατσούλας, με τον Φέκα.
Μέσα σ’ ένα δίλεπτο το σκηνικό του παιχνιδιού άλλαξε! Η Μαρκό έπαθε καταστροφή, αφού σε δύο φάσεις ανετράπη η ροή του αγώνα. 
Συγκεκριμένα, στο 27’ ισοφάρισε (1-1) ο Πρωτέας με πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής) που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαμάκος και στο 28’ έγινε η ανατροπή του σκορ (1-2) μετά από φοβερό λάθος του Λάπα, ο οποίος γύρισε την μπάλλα με κεφαλιά στον ανήμπορο να αντιδράσει Γερογιάννη, κι αυτή κύλησε στα δίχτυα της ομάδας του!
Η συνέχεια απεδείχθη εύκολη για τον Πρωτέα. Στο 89’ δύο παίκτες του Πρωτέα απέτυχαν διαδοχικά να σπρώξουν την μπάλλα στα δίχτυα και στο 90’ η Μαρκό παραλίγο να ισοφάριζε αλλά σουτ του Μουσαράι μέσα από την περιοχή, κατέληξε κόρνερ. 
Στις καθυστερήσεις του ματς, ο κορυφαίος παίκτης της συνάντησης Μινάι, εκμεταλλεύθηκε αμυντικά κενά των φιλοξενουμένων που είχαν βγει μπροστά μήπως ισοφαρίσουν και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Βιτσεντζάτος, Κάλλης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Πατρινός (50’ Ρωμαΐδης), Μπούσκος, Ποστόλης (70’ Φώσκολος), Κατσούλας (23’ λ.τρ. Φέκας), Μαραγκός, Μινάι, Γεωργίου, Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Λάπα, Κάλης, Γαλάνης, Ζαφειρόπουλος (50' Ντούσης), Δημητρίου (62’ Τσέγκας), Μουσαράι, Ζώκος (80’ Σταμπέλος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money